Karikatürün Şampiyonları Bayraklı'dan - Son Dakika
Yerel

Karikatürün Şampiyonları Bayraklı'dan

Karikatürün Şampiyonları Bayraklı\'dan

Bayraklı Belediyesi’nin düzenlediği karikatür kursuna katılan öğrenciler, katıldıkları ilk yarışmadan dereceyle döndü.

21.06.2015 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi'nin düzenlediği karikatür kursuna katılan öğrenciler, katıldıkları ilk yarışmadan dereceyle döndü. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kurslarımızdan faydalanan çocuklarımızın başarıları göğsümüzü kabartıyor" dedi.

İlk ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı, konusu "Sev kardeşim- sevgi karikatürleri" olan yarışmaya Bayraklı Belediyesi karikatür atölye öğrencileri damga vurdu. 151 kişinin katıldığı yarışmada Bayraklı Belediyesi karikatür atölyesi öğrenciler iki birincilik, bir üçüncülük elde etti. Altı dalda ise mansiyonla ödüllendirildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Öğrencilerimizi kutluyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Önümüzdeki süreçte de onlara olan desteğimizi sürdüreceğiz. Kurslarımızdan faydalanan çocuklarımızın başarıları göğsümüzü kabartıyor" diye konuştu.

ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLER

Ortaokullar arası birinciliği Aygül Armağan, ilkokullar arası birinciliği Akasya Tokmak, ilkokullar arası üçüncülüğü ise Ayşenur Akpınar elde etti. İlkokullar arası mansiyon ödülleri ise Kardelen Yeşilyurt, Irmak Bayer, Sedenur Elkoca, Duru Bülbül, Güce Kurşun ve Nil Okyanus Bekmezci'ye gitti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karikatürün Şampiyonları Bayraklı'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement