Kardeşi Pencerede Yakaladı, Elbiseleri Yırtılınca 3. Kattan Düştü - Son Dakika
Güncel

Kardeşi Pencerede Yakaladı, Elbiseleri Yırtılınca 3. Kattan Düştü

Kardeşi Pencerede Yakaladı, Elbiseleri Yırtılınca 3. Kattan Düştü

Karamürsel'de bir kişi, tedavi altındayken pencereden atlayarak intihar etmek istedi. Kardeşi tam düşecekken yakaladı fakat şahsın elbisesi yırtılınca 3. kattan düştü.

19.12.2014 18:10  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde önceki gün meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçmek isteyen İlhan K. (30) isimli şahıs, Burhan K. yönetimindeki 16 YA 576 plakalı kamyonun kendisine çarpması sonucu hafif yaralanmıştı. İlhan K, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Hastanenin üçüncü katında bulunan ortopedi servisinde tedavisi devam eden İlhan K, iddiaya göre odadaki yakınlarını ve refakatçilerini dışarıya çıkartarak odada sadece kız kardeşinin kalmasını istedi. İddiaya göre aniden pencereye yönelen genç adam, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etmek istedi.

KIZ KARDEŞİ PENCEREDE YAKALADI

Hemen peşinden koşan kız kardeşi ise ağabeyini pencerenin pervazında yakaladı. Genç adamı yaklaşık 5 dakika boyunca pencerenin pervazında tutmayı başaran kardeşi, bu sırada yardım çağırdı ancak odaya kimsenin gelmemesi ve şahsın elbiselerinin yırtılması sonucu şahıs üçüncü kattan beton zemine düştü.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Yere düşerken klimanın motoruna da çarpan İlhan K, hastanenin sağlık görevlileri tarafından hemen acil servise kaldırılarak tedavi altına alındı.

İlhan K'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirdi.

Polis ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kardeşi Pencerede Yakaladı, Elbiseleri Yırtılınca 3. Kattan Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • özlem sarp: Ben o hastanede su an yatan hastayım.olay zaten bagurma sesleri ile kendini atma ani ile toplam 5 dakikayı dahi bulmadı odalarimiz birbirine çok yakin mesafede idi.kardeşin bağırması ile kendini atması ani oldu kız kardeşi bağırırken aşağıdan girenler yukar koşmaya başladığı an attı malesef delikanlı kendisi.mevlam acil sifalar versin dun burda başarılı bi ameliyattan sora seka devlet hastanesine kaldırılmış Allah ailesine sevdiklerine ve gençliğine bağışlasın. 7 0 Yanıtla
  • garip: yazik gencecik yakisikli adammis 3 1 Yanıtla
  • Cemil cinemre: Kardeşim üzdün bizi ?? 2 2 Yanıtla
  • özlem sarp: Malesef kurtarılamadı son dakika yeni ogrendik 0 0 Yanıtla

Advertisement