Kara Para Aşk" Dizisi, Arap Seyircisiyle Buluşacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Kara Para Aşk" Dizisi, Arap Seyircisiyle Buluşacak

Kara Para Aşk" Dizisi, Arap Seyircisiyle Buluşacak

"Kara Para Aşk" dizisi, "Kara Sevda" adıyla Arap seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

03.10.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Kara Para Aşk" dizisi, "Kara Sevda" adıyla Arap seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Mısır kamuoyunda "Türk dizilerine boykot" çağrılarına rağmen, Arap seyircileri Türk dizilerine ilgi göstermeye devam ediyor. Dubai merkezli  OSN adlı dijital platform da "Kara Para Aşk" dizisini Arap seyircileriyle buluşturacak.

Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından bir süredir Arapça altyazılı olarak, sosyal medyada yayımlanan söz konusu dizinin, Arap seyircilerden büyük beğeni topladığı ifade ediliyor.

Arap dünyası, ilk bölümü gelecek salı yayınlanacak dizinin başrol oyuncuları Engin Akyürek'i (Ömer) "Fatmagül'ün suçu ne?" dizisinde "Kerim", Tuba Büyüküstün'ü (Elif) ise "Kayıp Yıllar" adıyla yayınlanan "Ihlamurlar Altında" dizisindeki "Lemis" karakteriyle tanıyor. İki dizi de Arap ülkelerinde, ithal edilen diziler arasında en yüksek izlenme oranlarına ulaşmıştı.

OSN Programlar ve Geliştirme Başkan Yardımcısı Hulud Ebu Hams, El-Hayat gazetesine verdiği demeçte, Arap dünyasında en çok izlenen programları ve reyting oranlarını sürekli takip ettiklerini belirterek, "Bu Arap izleyicisinin hangi tarz dizilerden hoşlandığını iyi tahlil etmemizi sağlıyor. Böylece 'Muhteşem Yüzyıl' gibi, ilk bölümünden son bölümüne kadar zirveye oturan dizileri bulabiliyoruz. 'Kara Sevda' dizisinin de iyi oyuncu kadrosu, içeriğinin romantik polisiye drama olması ve bölüm başına bütçesinin 1 milyon dolara ulaşmasından dolayı zirveye tırmanmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin geçen yıl yaşanan darbeye karşı tutumu nedeniyle Mısır'da askeri yönetime yakın gruplar, zaman zaman Türk dizilerinin boykot edilmesi çağrısında bulunuyor ancak buna rağmen söz konusu yapımlar yoğun talep görüyor. - Kahire

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kara Para Aşk' Dizisi, Arap Seyircisiyle Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement