Maymun Elektrik Çarpan Arkadaşını Ne Yapıp Edip Hayata Döndürdü! - Son Dakika
Dünya

Maymun Elektrik Çarpan Arkadaşını Ne Yapıp Edip Hayata Döndürdü!

Arkadaşını raylar üzerinde bilinci kapalı şekilde bulan maymun, arkadaşını kendine getirmek için her yolu denedi. İnsanlar ise sadece izlemekle yetindi!

22.12.2014 10:09  Güncelleme: 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'ın kuzeyindeki Kanpur kentinde bir maymun tren raylarının üstündeki yüksek gerilim hattında dolaşırken elektrik akımına kapıldı. Bir diğer maymun onu kurtarmak için uzun süre çaba gösterdi. 20 dakikalık çabasının ardından kazazede maymunu kendine getirdi.

ISIRDI, VURDU, SUYA SOKTU

Arkadaşını raylar üzerinde bilinci kapalı bir şekilde bulan maymun, diğer maymunu kendine getirmek için ısırmak, vurmak ve raylar arasındaki su birikintisine sokmak dahil her yolu denedi.

MAYMUN HAYAT VERMEYE ÇALIŞIRKEN İNSANLAR İZLEDİ

Maymunun bu çabası o sırada kazanın gerçekleştiği tren istasyonunda olanlar ise yardım etmek yerine yaşanlanları izlemek ve cep telefonlarına kaydetmekle yetindi.

ARKADAŞINI KENDİNE GETİRMEYİ BAŞARDI

Yaklaşık 20 dakika boyunca arkadaşını kendine getirmeye çalışan maymun, uzun uğraşlarının karşılığını alıyor ve arkadaşı kendine geliyor.

Maymun Elektrik Çarpan Arkadaşını Ne Yapıp Edip Hayata Döndürdü!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Maymun Elektrik Çarpan Arkadaşını Ne Yapıp Edip Hayata Döndürdü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Zeynebiye: Elbette insan üstü bi davranış yolda yerde yatan insanlara yardım etmeyi bırakın yüzüne bile bakmadan geçenler ibret alın ibret 14 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: VALLA İLYARDIM BİLGİSİ BİLE VAR MAYMUNUN KIYAMAM SANA:) 13 0 Yanıtla
  • C.D.: Slm Orada akıma kapılan eğer insan olsaydı ona müdahale et yiyorsa başın dertten kurtulmaz . Bu ne ki en ufak bir kazada bile insan olsa deydiğin zaman başını ağrıtıyorlar . Bidaha karakola git gel . Hiç birşeyden haberin yokken suç bakarsın yardım etmeye kalkana bile yıkılır diye korkuyor insan . 5 0 Yanıtla

Advertisement