Kadirli Polisinden Huzur Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Kadirli Polisinden Huzur Operasyonu

Kadirli Polisinden Huzur Operasyonu

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde terör, narkotik ve asayiş ekiplerinden oluşan yaklaşık 250 polisin katıldığı “huzur operasyonu” düzenlendi.

10.01.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde terör, narkotik ve asayiş ekiplerinden oluşan yaklaşık 250 polisin katıldığı "huzur operasyonu" düzenlendi.

Kadirli ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından halkın güven ve huzur ortamının sağlanması ve yaşanan olumsuzlukların önüne geçilebilmesi amacıyla ilçe genelinde huzur operasyonu düzenlendi. İlçeye beş ayrı giriş çıkış noktasında yapılan uygulama ile trafikte seyir halinde olan araçlar kontrol edilirken ilçe merkezinde ki gece kulüpleri kahvehaneler, umuma açık yerlerde kimlik kontrolü ve arama yapıldı.

Kadirli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Serdar Selimoğlu'nun bizzat yönettiği huzur operasyonlarının aralıksız sürdürüleceği belirtildi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadirli Polisinden Huzur Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Xxxxx: 5 geçiş noktasına 10 polis toplamda 50 yapar rakamda bi yanlışlık var HEralde.Nasıl bi huzur Nasıl bi güvenlik sadece yoldan geçen yabancı plaka durdurulursa.Kötü insanlar ilçenin içindede kol geziyor bütün arabalar tek tek durdurulursa ben ona derim huzur operasyonu ok. 2 0 Yanıtla

Advertisement