Kadirli'de Kurban Pazarında Sahte Para Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Kadirli'de Kurban Pazarında Sahte Para Uyarısı

Kadirli'de vatandaşlara yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde sahte para uyarısı yapıldı.

19.09.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadirli'de vatandaşlara yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde sahte para uyarısı yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu ekipleri (TDP), hayvan pazarında vatandaşlara sahte paraya karşı broşür dağıttı, sahte para ile gerçek paranın ayırt edilme yöntemlerini uygulamalı olarak vatandaşlara gösterdi.

Polis Memuru Zafer Bilgili, AA muhabirine, dolandırıcıların bayram öncesi özellikle canlı hayvan pazarlarını hedef seçtiğini belirterek, sahte paranın nasıl anlaşılacağını gerçeği ile kıyaslama yaparak vatandaşları uyardıklarını ve broşür verdiklerini söyledi.

Bilgili, "Kurban Bayramı öncesi yapacakları alışverişlerde dikkatli olması yönünde uyarılarda bulunuyoruz. Vatandaşlarımızı ve kurban satıcılarını kötü niyetli kişilere karşı uyarıyoruz. Bunun dışında ekiplerimiz yol kontrolleri yapıyor. Vatandaşlarımızın şüphelendikleri kişi ve kişileri 155 hattına bildirmelerini istiyoruz" dedi.

Sivas'tan gelerek kurbanlık satışı yapan besici Hacı Ali Bulut da sahte para ve dolandırıcılık konusunda bilgilendirmelerinin çok güzel olduğunu belirterek, polis ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadirli'de Kurban Pazarında Sahte Para Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement