Jandarmadan Kaçakçılara Darbe - Son Dakika
Yerel

Jandarmadan Kaçakçılara Darbe

Jandarmadan Kaçakçılara Darbe

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi Jandarma Komutanlığı KOM Şubesi ekiplerinin, kaçakçılıkla mücadele kapsamındaki çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

11.07.2014 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerinin, kaçakçılıkla mücadele kapsamındaki çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçede kaçakçılara göz açtırmayan Jandarma ekipleri, Kapaklı, Çerkezköy ve Saray'da yaptıkları ev ve iş yeri aramalarında ele geçirdikleri gümrük kaçağı sigara, akıllı cep telefonları ve cep tep telefonu aksesuarları ile kaçakçılara bir darbe daha vurdu.

Tekirdağ'ın Kapaklı, Saray ve Çerkezköy ilçelerinde yürütülen soruşturma sonucu belirlenen ev ve iş yerlerine operasyon düzenleyen Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, yapılan operasyonda 200 paket gümrük kaçağı sigara, 23 adet akıllı cep telefonu, 15 adet hafıza kartı, 26 adet mp3 müzik çalar, 8 adet kart okuyucu, 22 adet cep telefonu bataryası, 150 adet güneş gözlüğü, 1 adet SİM adaptörü ve 4 adet de flash bellek ele geçirdi.

Suç ve suçlulara yönelik gerçekleştirdikleri çalışmaların artarak devam edeceğini dile getiren Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, "Amacımız başta Kapaklı olmak üzere bölgede suça meyilli olan vatandaşları bu düşüncelerinden caydırmaktır" açıklamalarında bulundu.

Yetkililer, kaçak sigara, cep telefonu ve diğer aksesuarların imha edilmek üzere Gümrük Müdürlüğü'ne gönderildiğini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarmadan Kaçakçılara Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement