İzmir'deki Kablosuz İnternet Hizmeti - Son Dakika
Yerel

İzmir'deki Kablosuz İnternet Hizmeti

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 8 ayrı noktada başlattığı kablosuz ve ücretsiz internet hizmetinin 34 noktaya yayılacağı bildirildi.

22.11.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 8 ayrı noktada başlattığı kablosuz ve ücretsiz internet hizmetinin 34 noktaya yayılacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kent merkezinde yeni eklenen 6 nokta ve 20 çevre ilçeyle birlikte WizmirNET'in kapsama alanı genişleyecek.

İzmir'de şu ana kadar 35 binin üzerinde kullanıcının kayıt yaptırdığı sisteme altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra 34 noktadan akıllı telefon, tablet ve taşınabilir bilgisayarlar aracılığıyla açık alanda ulaşılabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde kablosuz ve ücretsiz internet hizmeti sağladığı Gündoğdu Meydanı, Kültürpark (Fuar), Konak Meydanı, Pasaport, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, Tarihi Havagazı Fabrikası, Buca Hasanağa Spor Kompleksi ve Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'ne ilave olarak Sasalı Doğal Yaşam Parkı, Bostanlı Sahil, Çamdibi Atatürk Parkı, İnciraltı Engelliler Merkezi, Bornova Büyükpark ve Halkapınar Metro İstasyonu ile kent merkezindeki WizmirNET noktasını14'e çıkaracak.

WizmirNET, daha sonra Aliağa Demokrasi Meydanı, Bayındır Kanarya Parkı, Bergama Cumhuriyet Meydanı, Beydağ Meydanı, Çeşme Meydanı, Dikili Meydanı, Foça Belediye Meydanı, Güzelbahçe İskele, Karaburun Merkez, Kemalpaşa 8 Eylül Mahallesi Parkı, Kınık Meydanı, Kiraz Parkı, Menderes Milenyum Parkı, Menemen Meydanı, Ödemiş 3 Eylül Tayyare Parkı, Seferihisar Kültür Merkezi ve Meydanı, Selçuk Ahmet Ferahlı Parkı, Tire Havuzlu Park, Torbalı Koruluk Parkı ve Urla Meydanı'nda da hizmet vermeye başlayacak.

WizmirNET kablosuz ağına bağlanan kullanıcıların kimlik doğrulama sayfasından kayıt olup cep telefonlarına gelen şifreyi girerek internet hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabildiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'deki Kablosuz İnternet Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement