İzmir'de Toplu Ulaşım Yetersiz ve Plansız" - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Toplu Ulaşım Yetersiz ve Plansız"

İzmir\'de Toplu Ulaşım Yetersiz ve Plansız"

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Doğan: "İzmir'de toplu ulaşım yetersiz ve plansız. Kent içi trafik sıkışıklığında polisleri sorumlu göstermekle sorun çözülmez"

14.06.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir'de toplu ulaşımın yetersiz ve plansız olduğunu söyledi.

Doğan, İl Başkan Vekili Bülent Delican ve AK Parti Büyükşehir Grup Sözcüsü Hakkı Durmaz ile düzenlediği basın toplantısında, İzmir'deki toplu ulaşım hizmetlerini eleştirerek çözüm önerilerinde bulundu. Doğan, "İzmir'de toplu ulaşım yetersiz ve plansız. Kent içi trafik sıkışıklığında polisleri sorumlu göstermekle sorun çözülmez" dedi.

Doğan, gecekondu bölgelerine yapılan otobüs seferlerinin yetersiz olduğunu ve araçlarda klima bulunmadığını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi'nin halkın toplu ulaşımla ilgili talep ve isteklerini dikkate almadığını savunan Doğan, ESHOT ve İZULAŞ çalışanlarının iyi niyetli görev  rağmen üst yönetim planlama ve uygulamada başarısız olduğunu savundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kentteki trafik sıkışıklığıyla ilgili trafik polislerinin yeterli çalışmayı yapmamasını gerekçe gösteridiğini anlatan Doğan, polisleri sorumlu göstererek sorunun çözülemeyeceğini kaydetti.

Doğan, deniz ulaşımının daha aktif kullanılması durumunda kent içi trafiğinde önemli rahatlamanın yaşanacağına dikkat çekerek, Mavişehir, Çiğli, Narlıdere, Güzelbahçe'ye iskeleler yapılarak vapur seferlerinin başlatılmasını istedi. Doğan, İzmir'in en büyük sorunlarından birinin de otopark yetersizliği olduğunu sözlerine ekledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Toplu Ulaşım Yetersiz ve Plansız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement