İzmir'de Bir Kilo Esrar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Bir Kilo Esrar Yakalandı

İzmir’in Konak ilçesinde, narkotik polisleri bir eve yaptığı operasyonda 1 kilo 300 gram esrar bulurken yakalan 2 kişiden biri kişi tutuklandı.

28.03.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde, narkotik polisleri bir eve yaptığı operasyonda 1 kilo 300 gram esrar bulurken yakalan 2 kişiden biri kişi tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcılarına uyuşturucu madde sağlayan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında Konak ilçesinde bir eve baskın yaptı. Baskında yakalanan U.Ç. ve E.U. isimli şüphelilere ait evde yapılan aramada, toplamda bir kilo 300 gram esrar maddesi ile uyuşturucu madde tartımında kullanıldığı değerlendirilen ve içerisinde uyuşturucu madde kırıntıları olan bir adet hassas terazi ele geçirdi.

Yakalama öncesinde polise zorluk çıkartan ve suç delillerini yok etmeye çalışan E.U. isimli şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda 'Suç Delillerini Yok Etme, Gizleme veya Değiştirme' suçlamasıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Gözaltına alınan U.Ç. isimli diğer şüpheli ise "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Bir Kilo Esrar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement