İzmir'de Asayiş - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Asayiş

İzmir'de, geçen hafta GBT sorgusu sonucu değişik suçlardan aranan 250 kişinin yakalandığı bildirildi.

01.09.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, geçen hafta GBT sorgusu sonucu değişik suçlardan aranan 250 kişinin yakalandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünün açıklamasına göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 24-30 Ağustos'ta 846 araç ile 203 motosikleti kontrol etti, 15 bin 298 kişinin GBT sorgusunu yaptı.

Sorgu sonucu değişik suçlardan 226, hırsızlık suçundan 24 olmak üzere aranan 250 kişi yakalanarak, adli makamlara sevk edildi.

Narkotik suçlara yönelik olarak çalışmalarda ise toplam 12 kilo 258 gram esrar ve sentetik uyuşturucu, 18 gram kokain, 7 gram eroin ve 74 uyuşturucu hap ile yakalanan toplam 123 şüpheli hakkında yasal işlemlere başlanıldı.

Telefon dolandırıcılığı

Karabağlar'da bir bankada telefon dolandırıcılığı olabileceği ihbarı üzerine, banka içerisinde ve çevresinde gerekli emniyet tedbirleri alındı.

Kendisini "il emniyet müdürü, istihbarat müdürü ve terörle mücadele müdürü" olarak tanıttığı ileri sürülen Y.E, İ.Ü'den poşeti aldığı sırada suçüstü yakalandı.

Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kasten yaralama iddiası

Çamdibi Polis Merkezi Amirliği'ne giden H.D, bıçakla tehdit sonucu 250 lira verdiği 18 yaşından küçük A.T'nin, tekrar iş yerine gelip bu sefer para vermemesi üzerine kendisini sol karın boşluğundan bıçakladığını ileri sürerek, şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan A.T, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement