İzel Depresyona Girip, Saçını Kazıttı! - Son Dakika
Magazin

İzel Depresyona Girip, Saçını Kazıttı!

Ünlü şarkıcı,son fotoğrafıyla şaşırttı. Fotoğrafta hayli kilo aldığı ve saçlarını kazıttığı görülen İzel, sebebinin yaşadığı sıkıntılar olduğunu söyledi.

27.08.2015 08:51  Güncelleme: 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzel Çeliköz, Gülben Ergen'le stüdyoda çektirdiği son fotoğrafıyla şaşırttı. Fotoğrafta hayli kilo aldığı ve saçlarını kazıttığı görülen şarkıcı, sebebinin yaşadığı sıkıntılar olduğunu söyledi.

SAÇINI KAZITTI

Uzun zamandır yeni albüm yapmayan ve sahnelerden uzak kalan İzel, Gülben Ergen'le yeniden stüdyoya girdi. Stüdyoda çekilen fotoğrafı ise sosyal medyada olay yarattı. Çok kilo aldığı, bu arada saçlarını da kazıttığı görülen şarkıcının bu hali hastalık ihtimalini akla getirdi. Ancak kendisi yaptığı açıklamayla böyle bir şey olmadığının altını çizdi ve şunları şöyledi:

"YENİ BAŞLANGICIMLA ŞAŞIRTACAĞIM"

Gülben'imin doğum gününde stüdyoda müthiş bir gün geçirdik. Müzikle iç içe olduğum her an daha iyiyim. Evet tatsız bir dönemden geçtim. Evet kilo aldım ve evet saçlarımı sıfıra vurdum. Dertlerimi kazıttım adeta. Beni şimdi görüp şaşıranları, yeni başlangıcımla daha da şaşırtacağım. Yanımda olan, olmayan herkese iyiyim diyor ve selam yolluyorum.

SEBEP DEPRESYON

İzel'in şaşırtan görüntüsünün altında depresyonun yattığı ortaya çıktı. Son dönemde müzik dünyasından kopan, ayrıca istemeden kilo alan şarkıcının depresyona girdiği, bir gün kendi kendine evinde saçlarını kestiği, ardından kuaföre giderek tamamen kazıttığı öğrenildi.

İzel Depresyona Girip, Saçını Kazıttı!

Son Dakika Magazin İzel Depresyona Girip, Saçını Kazıttı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Zafer: Gündeme gelmek için her türlü maskaralık bunlarda 43 12 Yanıtla
  • urfaloji: Bu karıyı depresiyondan çıkarmak için sikmek lazım yoksa başka türlü mümkün değil çıkmaz ;) 7 34 Yanıtla
  • C: Bıyıkları kesin sakal kalsın ışıd militanı diye cepheye sürün 0 34 Yanıtla
  • hakan : aci bir sey ama izelmi kaldi artik. biz bile 20 sene once zipkindik simdi tirbison olduk :))) 17 3 Yanıtla
  • hidayet: Allah şifa versin 17 2 Yanıtla
  • ÖNCE İNSAN...: Çok üzülüyorum bu kadına..Bazen dertler insanın peşini hiç bırakmaz,biri biter biri başlar bilirim.Ya maddi ya manevi.Ama her derdin başı maddiyat maalesef. Allah kimseye dermansız dert vermesin. 15 1 Yanıtla
  • kenan cenk: bunlarda deprasyona girerse , biz ne yapalım. parasız bulsuz. doğru mu ? 14 1 Yanıtla
  • kamil: Depresyon zor çok zor maneviyat insanı ayakta tutan şey sanatçılar genelde manevi duygulardan uzak günübirlik uaşayıp tüketiyolar kendilerini buda geçer ya Sabır 13 1 Yanıtla
  • ....: Reklama gel 5 9 Yanıtla
  • SON MOHIKAN: BENCE SADECE KENDINI KANDIRMISTIR, SACLARI KAZITMAK SADECE O ANA MAHSUS STRESTEN KAYNAKLANMISTIR, BENCE MUTLAKA ORTAM DEGISTIRMELI, BULUNDUGU MEKANDAN MUTLAKA BIRAZ UZAKLASMALI, HER GUN CANINI SIKAN SIMALARI GORDUKCE HAYAT ONA ZEHIR GIBI GELIR, ALLAH KURTARSIN... 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement