İstanbullulara Bayramda Ulaşım Yüzde 50 İndirimli, İSPARK'lar Ücretsiz - Son Dakika
Ekonomi

İstanbullulara Bayramda Ulaşım Yüzde 50 İndirimli, İSPARK'lar Ücretsiz

İstanbul'da bayram boyunca ulaşım ücretlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak. Ayrıca İSPARK'a ait 500 noktadaki yol üstü otoparklar bayramın ilk iki günü ücretsiz.

01.10.2014 10:35  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İETT Arefe ve Bayram günlerinde artacak yolcu yoğunluğuna paralel olarak otobüs sefer sayısını artıracak.

Ayrıca 4 gün sürecek bayram boyunca metrobüs, otobüs, şehir hatları, tramvay ve metro ulaşım hizmetleri yüzde 50 indirimli olacak.

İSPARK'LAR İKİ GÜN ÜCRETSİZ

Öte yandan İSPARK’a ait 500 noktadaki yol üstü otoparklar da bayramın ilk iki günü olan 4-5 Ekim'de ücretsiz hizmet verecek. Kapalı ve açık otoparklar ise ücretli olacak.

İstanbullulara Bayramda Ulaşım Yüzde 50 İndirimli, İSPARK\'lar Ücretsiz
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi İstanbullulara Bayramda Ulaşım Yüzde 50 İndirimli, İSPARK'lar Ücretsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İstanbul'luların esas ihtiyacı olan: YEŞİL ALANLAR. . . . Yeşil alanlardan haber verin, bıktık rant için BETONLARINIZDAN DA, SİZDEN DE. . . 8 2 Yanıtla
  • Ulaşım mı? hangi ulaşımdan bahsediyor bunlar: alt yapı yapmadan rant için bu kadar gökdelen dikerseniz her gece, ulaşım denilen şeyden bahsedemezsiniz. . . Trafik kabusundan; helikopterle, uçakla gezdiğiniz için pek haberiniz yok değil mi??!!! 7 1 Yanıtla

Advertisement