İstanbul'da korkunç olay! Ailelerinin evde bastığı gençler 4. kattan atladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yaşam

İstanbul'da korkunç olay! Ailelerinin evde bastığı gençler 4. kattan atladı

28.01.2026 15:12

İstanbul Ümraniye'de yaşanan olayda, kız arkadaşının evine giden bir genç, aile bireylerinin eve gelmesi üzerine panik yaşadı. Kendilerini 4. katın camından aşağıya bırakan gençler yaralandı. Olayın ardından aile üyeleri büyük panik yaşarken görüntülerde genç kızın ağabeyinin "Ölme, sana bir şey olmasın" diyerek sinir krizi geçirdiği görüldü.

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşanan olayda, kız arkadaşının evine giden bir genç, aile bireylerinin eve gelmesi üzerine panik yaşadı. Yakalanmamak için kendilerini 4. katın camından aşağıya bırakan gençler yaralandı.

ÇEVREDEKİLER FARK ETTİ

Camda asılı halde bekleyen genci fark eden komşular, yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde gencin uzun süre aşağı sarkarak yardım beklediği anlar yer aldı.

İstanbul'da korkunç olay! Ailelerinin evde bastığı çift 4. kattan atladı

İKİSİ BİRLİKTE CAMDAN ATLADI

Yakalanmak istemeyen genç ile kız arkadaşı kısa süre sonra camdan aşağı atladı. Kaydedilen görüntülerde, iki gencin apartmanın bahçesinde hareketsiz şekilde yattığı görüldü. Olayın ardından aile üyeleri büyük panik yaşadı.

İstanbul'da korkunç olay! Ailelerinin evde bastığı çift 4. kattan atladı

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Camdan atlayan genç kızın ağabeyi, gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçirerek ağladı. Görüntülerde ağabeyin, "Ölme, sana bir şey olmasın" diye bağırdığı duyuldu.

Son Dakika Yaşam İstanbul'da korkunç olay! Ailelerinin evde bastığı gençler 4. kattan atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Sezgin Altınbaş Sezgin Altınbaş:
    ne olcak gençleri özgür bırakın 79 438 Yanıtla
    Selami Karagülle Selami Karagülle:
    ÖZGÜRLÜĞE UÇMUŞLAR ZATEN:))))) 265 43
    Kemal Kemal:
    edep neden ucuzladı. 6 0
  • Mehmet Ülker Mehmet Ülker:
    hayaller göğüs arası gerçekler taş zemin :) 222 106 Yanıtla
  • j2r9sqcd92 j2r9sqcd92:
    edep ahlak terbiye kavramı diye bir şey kalmadı toplum 143 10 Yanıtla
  • Bayram Izgoren Bayram Izgoren:
    battaniye acamadiniz mi 26 42 Yanıtla
    Bingöl 0112 Bingöl 0112:
    Niye açsınlar. Zina mi çoğalsın. 4 0
  • Ferit Turkmen Ferit Turkmen:
    saç 6 32 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement