İsrail'in Gazze Saldırıları Niğde'de Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze Saldırıları Niğde'de Protesto Edildi

İsrail\'in Gazze Saldırıları Niğde\'de Protesto Edildi

Niğde Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Anadolu Gençlik Derneği üyeleri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etti.

21.07.2014 00:17  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Meydanında Niğde Belediyesi önünde bir araya gelen grup, "Çocuklar uyurken sessiz olunur, ölürken değil", "Kınama değil icraat zamanı", "Katil İsrail, Filistin'den defol" yazılı dövizler taşıdı.

Grup adına açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Niğde Şube Başkanı İlhami Altıparmak, İsrail'in zulmüne uğrayan Gazze halkına Allah'tan şifa ve yardım diledi.

İsrail katliamına dünyanın sessiz kaldığını söyleyen Altıparmak, şöyle konuştu:

"Sivil, masum, çocuk ve kadın ayırımı yapmadan Gazze'ye saldırının hiçbir makul açıklaması olamaz. Dünya kamuoyu katliamı izliyor. İsrail'e karşı atılacak adımlar somut olmalı. Gazze senenin bir günü değil, her gün işgal altındadır. Müslümanlar bunun farkına varmadıkça Filstin'in varlığı sistemli eritilecektir. Dünyadan tecrit edilmiş şekilde yaşam sürecektir. Filistin, ecdadımızın mirasıdır. Orası bizim ilk kıblegahımızdır. Terör devleti İsrail'in bu yaptığı tüm Müslüman alemine meydan okumaktır. Millet olarak dualarımızla her zaman kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayında kardeşlerimizin kanını döken bu katil İsrail'e elimizden geldiği kadar tepki koymalıyız. En azından iftar sofralarımızda israil mallarına yer vermemeliyiz."

İsrail aleyhine slogan atan grup, daha sonra dua ederek dağıldı. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze Saldırıları Niğde'de Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement