İsrail Askerleri Aynı Mahalleye 4 Dakikada 28 Bomba Attı - Son Dakika
Güncel

İsrail Askerleri Aynı Mahalleye 4 Dakikada 28 Bomba Attı

İsrail Askerleri Aynı Mahalleye 4 Dakikada 28 Bomba Attı

İsrail Gazze'de sivilleri hedef almaya devam ederken, Şucaiye Mahallesi'nde Nezzer Caddesi'ne 4 dakikada atılan 28 bomba izleyenleri dehşete düşürdü.

25.07.2014 11:00  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazze’nin Şucaiye Mahallesi'nde, aralarında kadın ve çocukların da olduğu 70’den fazla Filistinli 20 Temmuz’da İsrail bombardımanıyla öldürüldü. Bu bombardımanın kayda alınan 4 dakikası, insanların çaresizliğini gözler önüne serdi.

EN ÇOK İNSANIN ÖLDÜĞÜ GÜN

Şucaiye Mahallesi'nde, Nezzer Caddesi'ndeki görüntüler 20 Temmuz 2014 sabahında kaydedildi. Yani İsrail’in en büyük bombardımanı yaptığı, en çok insanın öldüğü günde...

4 DAKİKADA 28 BOMBA DÜŞTÜ

Sadece 4 dakika 17 saniye süren videoda bir mahalleye 28 bomba düşüyor. İnsanlar çaresiz. Ne tarafa kaçacaklarını bilemiyorlar. Kimi dua ediyor, kimi de omzuna aldığı ya da kucağında sımsıkı tuttuğu çocuğu ile etrafta güvenli bir yer arıyor. Düşen her bir bomba bir sokağa sıkışıp kalan kadın ve çocukların korkmasına, çığlık atmasına sebep oluyor.

DEHŞETİ EN İYİ ANLATAN VİDEO

Bombalar o kadar sık ve rastgele atılıyor ki onlardan birine rastlamamak tamamen şansa bağlı. Görüntüyü kaydeden Filistinli Muhammed Maşravi ve Ahmet Alşiye sonunda bir sığınağa girse de yaşananları kaydetmeye devam ediyor. Bu andan sonra, karanlığın içinde duyulabilen tek şey, rastgele atılan bombaların gürültüsü ve korku içindeki insanların çığlıkları.

Kimisi kaybolan yakını arıyor, kimisi yaralananlara yardım etmeye çalışıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İsrail Askerleri Aynı Mahalleye 4 Dakikada 28 Bomba Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ADIYAMANLI AHMET: GONDERECEKSIN ORAYA 1. KAYSERI DAG VE KOMANDO TUGAYINI VE 2. BOLU DAG VE KOMANDO TUGAYLARINDAN OLUSAN 60 BIN DAGCI KOMANDOYU ISRAILI HALLAC PAMUGUNA CEVIRTECEKSIN VALLAHI DOKUZ SAATE KALMAZ TELAVIVIN GOBEGINDE TUGAYLARIMIZ CAYLARINI ICERLER 35 3 Yanıtla
  • Murat Karadağ: ÜLKEMİZDE YAHUDİLERİ VE MALLARINI İSTEMİYORUZ 19 3 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): ADAMLAR KARARLI TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ BIRAKMİCAK, NERDE BU MÜSLÜMAN DEVLETLER? 19 1 Yanıtla
  • AZAT: KAHROLSUN İSRAİL !!!!! SENI KIYMETİNİ BİLEMEDİK KİNG ADOLF HİTLER MEKANIN CENNET OLSUN 5 7 Yanıtla

Advertisement