İspanya Futbol Federasyonu, Ligleri Dondurma Kararı Aldı - Son Dakika
Spor

İspanya Futbol Federasyonu, Ligleri Dondurma Kararı Aldı

İspanya Futbol Federasyonu, hükümetin yayın hakları nedeniyle yaptığı çalışma nedeniyle eylem kararı aldı. La Liga'nın son 2 haftası ile kupa finali oynanmayacak.

06.05.2015 21:47  Güncelleme: 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya Futbol Federasyonu flaş bir karar aldı. Yönetim, 16 Mayıs'tan itibaren tüm eyleme başlayacaklarını ve futbol aktivitelerini dondurma kararı aldıklarını açıkladı.

Hükümetin yayın hakları ile ilgili yaptığı yeni yasa çalışmasından memnun olmayan İspanya Futbol Federasyonu'nun, çözümü eylemde bulduğu kaydedildi. Federasyon, hükümetin kendilerini yok sayarak bir anlaşma yaptığını kaydederken, toplamda 17 ligde 60 bin sporcunun hakkının yendiğini öne sürdü.

Eğer bu eylem hayata geçirilirse, La Liga'nın son 2 haftası ile İspanya Kupası finali oynanamayacak.

İspanya Futbol Federasyonu, Ligleri Dondurma Kararı Aldı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor İspanya Futbol Federasyonu, Ligleri Dondurma Kararı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Osmanlı : Bizim 3 ligimiz de yillardir yas sinirlamasi var 30 yasindan buyuk oyuncular oynayamiyo bal liginde keza oyle bizdekiler neden durdurmuyo bu ligi yalaka yiz da ondan 14 0 Yanıtla
  • Osmanlı : Ispanyolları Avrupa liginden hepten def etmek lazım. Dünyanın en ünlü en pahalı futbolcularını milyar Euro lar verip alıyorlar sonrada ülke paramız yok diye ağlıyor. Bu ne kadar çarpışık bir politika neden kimse hesap sormuyor.dışarıda dilenip içeride savuruyorlar. Bunların halkı da Salak birileri açıktan yüz milyonları götürüyor bazılarının ekmeği yok. 4 6 Yanıtla
  • şizofrennn: Eeee nolmuşşş .. 1 5 Yanıtla

Advertisement