İşletmeciler Reklamlarını Yapmak İçin Serenay'ın Peşine Düştü - Son Dakika
Magazin

İşletmeciler Reklamlarını Yapmak İçin Serenay'ın Peşine Düştü

İşletmeciler Reklamlarını Yapmak İçin Serenay\'ın Peşine Düştü

Serenay Sarıkaya'yı plajlarında ağırlayıp reklamlarını yapmak isteyen Bodrum'daki işletmeciler, ünlü oyuncuya 50 bin lira teklif etti.

28.04.2015 10:56  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'daki plajlarda güneşlenmeleri için 30'ar bin lira para teklif edilen ikoncanların pabucu dama atıldı. İşletmeciler, Serenay Sarıkaya'nın peşine düştü.

YAZ GELMEDEN REKABETE BAŞLADILAR

Yaz aylarının yaklaşmasıyla Bodrum'daki işletmeciler arasındaki rekabet kızıştı. Mekanlarına gelen ünlü isimler sayesinde adlarını duyurup ceplerini dolduran mekan sahipleri, bunun için başta Eda Taşpınar ve İvana Sert olmak üzere birçok isme yüklü ücretler teklif etmişti.

1 AY İÇİN 50 BİN LİRA

Beach'lerinde ağırlamak için geçtiğimiz sezon ikoncanlara 30 bin lira ücret öneren işletmeciler, bu kez gözlerini başka bir isme çevirdi. Eda Taşpınar'ın Bodrum yerine Çeşme ve Yunan Adaları'nı tercih etmesi, İvana Sert'in de 30 bin lirayı az bulması üzerine işletmecilerin yeni gözdesi Serenay Sarıkaya oldu. Rol aldığı dizi ve Mavi Jeans reklamlarıyla son dönemin en popüler ismi olan güzel oyuncuya, Bodrum'dan teklif yağıyor.

BİR DİĞER GÖZDELERİ MERVE BOLUĞUR

Sadece 1 ay belirli aralıklarla mekanında Serenay Sarıkaya'yı ağırlayıp reklamını yapmak isteyen Türkbükü'ndeki bir mekanın işletmecisi güzel oyuncuya 50 bin lira teklif etti. Ancak Serenay Sarıkaya, "Ben bu tarz işlerde yer almak istemiyorum" diyerek teklifi reddetti.

Dedikodulara göre Bodrum'daki mekan sahipleri plajlarında ağırlamak için Merve Boluğur'un da kapısını çaldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin İşletmeciler Reklamlarını Yapmak İçin Serenay'ın Peşine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • addo keles: Bende 50 bin veririm sadece bir gun benle takilsin yeter, cok guzel bir gun yasar ve final muhtesem olurdu 7 23 Yanıtla
  • beren: ben serenayi cok begeniyorum. makyaj yapip guzel olabilir her kadin makyajli guzeldir.. 0 0 Yanıtla
  • gercekler: Yakisir serenay ablama o ck guzel bir kiz onu kiskanmayin calis seninde olur. 0 0 Yanıtla

Advertisement