Işıl Alben, Galatasaray'da Kalıyor - Son Dakika
Spor

Işıl Alben, Galatasaray'da Kalıyor

Işıl Alben, Galatasaray\'da Kalıyor

Galatasaray Odeabank'ın yıldız basketbolcusu Işıl Alben, uzun yıllar formasını giydiği sarı-kırmızılı takımda kalmaya karar verdi.

24.04.2014 14:28  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Euroleague'de Galatasaray Odeabank'ın şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olan ve sözleşmesi sezon sonunda sora erecek Işıl Alben'in takımda kalmasını isteyen başkan Aysal, yıldız basketbolcudan da olumlu yanıt aldı.

IŞIL, KALMAYA SICAK BAKIYOR

Final serisi öncesinde takım kaptanıyla bir araya gelen, takıma güvendiğini ve kadroyu bozmak istemediğini dile getiren Aysal'a yanıt olarak Işıl da bu takımın bir parçası olduğunu ve Galatasaray'da kalmaya sıcak baktığını belirtti.

KUPA CANAVARI IŞIL

Tarafların final serisinin ardından tekrardan görüşmesi bekleniyor. 2007 yılından bu yana sarı kırmızılı formayı giyen Işıl Alben, Euroleague'de şampiyonluğun yanı sıra Galatasaray ile 5 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 1 Eurocup şampiyonluğu yaşadı. Işıl Alben, bu sezon Avrupa'da 6,9 sayı - 4,9 ribaund ve 4,6 asist ortalamalarıyla oynadı.

UKRAYNA TRANSFERİ ASKIYA ALINDI

Yıldız oyuncu önümüzdeki sezon Dinamo Kursk takımıyla prensip anlaşmasına varmış ve Ukrayna'ya gitme planları yapıyordu ancak bu transfer şimdilik askıya alınmış oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Işıl Alben, Galatasaray'da Kalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement