İos 8 İçin Deneyebileceğiniz En İyi Klavyelerin Listesi! - Son Dakika
Teknoloji

İos 8 İçin Deneyebileceğiniz En İyi Klavyelerin Listesi!

İos 8 İçin Deneyebileceğiniz En İyi Klavyelerin Listesi!

İOS 8 için kullanılabilecek en iyi klavye uygulamaları burada.

20.09.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İOS 8 için kullanılabilecek en iyi klavye uygulamaları burada…

İOS 8 ile Apple için hiç de alışık olmadığımız haberler yapmaya başladık. Apple 'ın 3.parti uygulamalara izin vermeye başlaması tüm teknoloji dünyasında büyük heyecan yarattı. Biz de sizler için İOS 8 'de kullanabileceğiniz en iyi klavye seçeneklerinin listesini sunalım dedik. İşte karşınızda İOS 8 için en iyi klavye uygulamaları;

1.SwiftKey Keyboard

Android kullanıcıların favori klavye uygulamalarından olan SwiftKey yoluna App Store 'da İOS 8 ile devam ediyor. En büyük özelliği kullanmaya başladığınızdan itibaren yazı tipinizi ve kullandığınız dili öğrenmesi olan SwiftKey Keyboard Android 'de olduğu gibi İOS 'da da kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

2.Swype

Kaydırarak yazma alanında otorite olarak gösterilen Swype İOS arayüzüne yakın tonlamasıyla da dikkat çekiyor. Swype klavye App Store'da 0.99 dolarlık bir ücret ile kullanıcılara sunuluyor.

3.Fleksy

SwiftKey ile aynı özelliklere sahip olan Fleksy klavyenin Swiftkey'den fazla olarak sunduğu özellik tema seçenekleri ve temiz bir arayüz. Fleksy'e sahip olmak için de App Store üzerinden 0.99 dolar kadar ufak bir ücret vermeniz gerekiyor.

4. PopKey

Henüz İOS için yayınlanmasa da kısa zaman içinde App Store'da yerini alacak olan PopKey diğer klavyelerden farklı olarak size mesajlarınızda gif animasyonları ekleme olanağı sunuyor.

5.Minuum

Minuum klavye adında anlaşılabileceği üzere size klavyenizin boyutuyla istediğiniz gibi oynama imkanı sunuyor. Böylece diğer aktiviteleriniz için sizlere daha fazla ekran boyutu kalıyor. Fiyatı 1.99 dolar olan bu klavye en yaratıcı klavye uygulamalarından biri.

6.TouchPal

SwiftKey gibi TouchPal 'da bir Android klavye uygulaması fenomeni. Android kullanıcıları arasında son derece popüler olan bu klavye sizin yazı stillerinizi hafızasına atıyor ve daha sonra size daha zevkli ve kolay bir mesajlaşma deneyimi sunuyor.

7. Kuaiboard

Kuaiboard sizlere uzun içerikli dosya, doküman ve yazılarınızı hızlıca mesajlarınza ekleyebilmeniz için kısayollar oluşturma imkanı sunuyor. Her türlü dosyayı klavyeniz içerinde yedekleyebildiğinizi ve lazım olduğunda hızlıca kullanabildiğinizi de unutmayın. Son derece kullanışlı bu klavyenin fiyatı ise 1.99 dolar.

İOS 8 için kullanılabilecek farklı özelliklere sahip klavyeler bunlar. Umarız listemizdeki klavyelerden biri sizin için uygundur. Eğer bu klavyeleri nasıl kullanmaya başlayacağınızı bilmiyorsanız sizin için hazırladığımız rehber haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

The post İOS 8 İçin Deneyebileceğiniz En İyi Klavyelerin Listesi! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji İos 8 İçin Deneyebileceğiniz En İyi Klavyelerin Listesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement