İnovasyonda Kadın Girişimcilik Kampı"Na Başvuruda Son Gün - Son Dakika
Yerel

İnovasyonda Kadın Girişimcilik Kampı"Na Başvuruda Son Gün

TÜBİTAK Marmara Teknokent ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) işbirliğinde gerçekleştirilecek "İnovasyonda Kadın Girişimcilik Kampı"na başvurular bugün sona eriyor.

31.07.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜBİTAK Marmara Teknokent ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) işbirliğinde gerçekleştirilecek "İnovasyonda Kadın Girişimcilik Kampı"na başvurular bugün sona eriyor.

KADEM'den yapılan açıklamada, Türkiye genelinde "Bir fikrim var ve ona hayat vermek istiyorum" diyen tüm genç kadın girişimcilerin kampa beklendiği belirtildi.

Günümüz girişimcilik dünyasında başarılı kadın girişimcilerin sayısının her geçen gün arttığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Dünyada ve ülkemizde ekonomik kalkınmanın yolu girişimcilikten geçerken, kadınların güçlendirilmesinin bir yolu da yine girişimcilikten geçmektedir. Bu bağlamda hem ekonomik kalkınma hem de kadınların güçlendirilmesi amacıyla TÜBİTAK Marmara Teknokent ile KADEM işbirliğinde 31 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde kadın girişimcilik kampı gerçekleştirilecektir. Kamp ile kadınlarımızın girişimcilik yeteneklerinin arttırılması, girişimcilerin teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri amacına hizmet etmektedir. Kampımıza başvurular bugün sona eriyor. Tüm girişimci genç kadınlarımızı kampımıza bekliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnovasyonda Kadın Girişimcilik Kampı'Na Başvuruda Son Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement