İndirim Ayrıcalığı Kemal Tanca'da - Son Dakika
Güncel

İndirim Ayrıcalığı Kemal Tanca'da

İndirim Ayrıcalığı Kemal Tanca\'da

Kemal Tanca, 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonunda gerçekleştirdiği %50'ye varan indirime ilave tüm ürünlerde ikinci ürüne ekstra %25 indirim fırsatı sunuyor.

30.01.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her Üründe %50'ye Varan İndirime İlave İkinci Üründe Artı %25 İndirim Ayrıcalığı Kemal Tanca'da…

Bir tutkudur ayakkabı! Kadınlar ve meraklısı erkekler için gerçek bir tutkudur…

Hep yenisi, diğer rengi, derisi, süeti, ruganı, daha yüksek ya da daha alçak tabanlısı bitmek bilmeyen bir arzuyla istenir. Ayakkabı olmazsa olmazdır…

İşte Kemal Tanca tam da bunun için, siz değerli müşterilerimizin tarzları ve ihtiyaçları için var. İster online satış sitemiz ile bir tık kadar uzağınızda, ister 37 ilde ki mağazalarımız da %50'ye varan indirimlerle karşınızda…

Ayakkabı modasına yön veren marka Kemal Tanca, 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonunda gerçekleştirdiği %50'ye varan indirime ilave tüm ürünlerde ikinci ürüne ekstra %25 indirim fırsatı sunuyor.

Kadın/ Erkek ayakkabı ve bot çeşitleri 109 TL, 129 TL, 149 TL, 169 TL, 199 TL cazip fiyatlar ile mağazalarımızda sizleri bekliyor.

Yeni koleksiyonda siyahın asaleti liderliğini koruyor. Taba, kahve, bej, lacivert renklerin vazgeçilmezliği ise koleksiyonumuzu renklendiriyor.

Sezonun gözdeleri zımbalı botlar, platform topuklar, çanta ve aksesuarlardaki zımba, altın zincir detayları dikkat çekiyor.

Erkek koleksiyonunda ise eva tabanlar ile şıklığın ve rahatlığın uyumu devam ederken, spor ayakkabılar yerini casueal modellere bırakıyor. Klasik modeller ise her yıl olduğu gibi süet ve rugan ağırlıklı olarak vitrinleri süslemeye hazır.

Aynı zamanda Kemal Tanca, ithal ürün taleplerini Tanca Plus mağazalarında Armani Jeans, Calvin Klein, Versace Jeans markalarını hizmet sunarak yerine getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İndirim Ayrıcalığı Kemal Tanca'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement