İlker Kaleli'den Burçin'le İlgili Tek Kelime Cevap - Son Dakika
Magazin

İlker Kaleli'den Burçin'le İlgili Tek Kelime Cevap

İlker Kaleli\'den Burçin\'le İlgili Tek Kelime Cevap

Bir süredir Burçin Terzioğlu ile birlikte olan "Poyraz Karayel"in başrol oyuncusu İlker Kaleli, bir dergiye verdiği röportajda aşk hayatıyla ilgili "Mutluyum" dedi.

15.11.2015 13:03  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi "Poyraz Karayel"in başrol oyuncusu İlker Kaleli, BeStyle dergisinin sorularını yanıtladı.

"POYRAZ KARAKTERİNİ ÇOK SEVİYORUM"

Diziye gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten ünlü oyuncu, "Poyraz Karayel'in senaryosunun çok iyi. Özellikle de bize has olan mizahı, acısı ve samimiyetiyle belki en çok da bu ülkede doğup büyümüş insanların yaşadıklarından yola çıkmış olmasıyla o frekansı yakalayan bir iş olduğunu düşünüyorum. Canlandırdığım Poyraz karakterini çok seviyorum; okurken de, oynarken de çok seviyorum" dedi.

"BURÇİN'LE MUTLUYUM"

Dizideki rol arkadaşı Burçin Terzioğlu'yla bir süredir birlikte olan Kaleli, aşk hayatıyla ilgili soruları ise "Mutluyum. Tek cevabım bu" diye geçiştirdi.

Son Dakika Magazin İlker Kaleli'den Burçin'le İlgili Tek Kelime Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • DADAS 25: O kizin cilvesi baskisi yeter nasil mutlu olmazsin 10 0 Yanıtla
    hostesttt: Demek kızın cilvesi öylemi dadaş 25 sanki daha önce aynı ortam da bulundunuz bu denli emin konuşman neyse 2 0
  • BENDERKİ: Eğer onlar,HAYAT FELSEFESİ,ni (islam ahlakını, demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,çağdaş espiriyi,kültürü,bilimi)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar başımıza gelmezdi.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu (diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları) seçmişler.Yol yakın iken dönmelidirler. 7 1 Yanıtla
  • gül: murat gibi efendi bir çocugu bıraktıktan sonra artık ayrılıp durur 4 1 Yanıtla

Advertisement