İlahiyattan Başkan Keleş'e Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İlahiyattan Başkan Keleş'e Anlamlı Ziyaret

İlahiyattan Başkan Keleş\'e Anlamlı Ziyaret

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Faruk Bayraktar ve okuldan öğrenci heyeti Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i makamında ziyaret ettiler.

26.11.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Faruk Bayraktar ve okuldan öğrenci heyeti Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret ettiler.

Öğretmenler Günü nedeniyle eğitim kurumları ve Düzce Belediyesi'nin etkinlikleri devam ediyor. Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Faruk Bayraktar ve İlahiyat Fakültesi'nden öğrenci heyeti Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret ederek, kitap armağan ettiler. Başkan Mehmet Keleş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve heyetle bir süre görüştü.

Dekan Prof. Dr. Mehmet Faruk Bayraktar kimdir?

1951 yılında Bolu Gerede'de doğdu. 1970'de Düzce İmam-Hatip Okulu'nu, 1974'te İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'nü bitirdi. Safranbolu ve Manavgat'ta öğretmen olarak çalıştı. Marmara Üniversitesindeki görevine Yüksek İslam Enstitüsü döneminde 1977 yılında asistan olarak başladı. 1983 yılında M.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde "İslam Eğitiminde Öğretmen-Öğrenci Münasebetleri" adlı çalışmasıyla doktor oldu. 1991'de Doçent, 1997'de Profesör oldu. Marmara Üniversitesinde çeşitli dönemlerde Dekan yardımcılığı görevinde bulundu. Bayraktar, "İslam Eğitiminde Öğretmen Öğrenci Münasebetleri, Eğitim Kurumu Olarak Kur'an Kursları Üzerine Bir Araştırma, Türkiye'de Vaizlik (Tarihçesi ve Problemleri), İbn Cemaa' dan Öğretmen ve Öğrencilere Öğütler" gibi eserlerin sahibidir. Bayraktar 2014 tarihinde DÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı olarak göreve başladı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlahiyattan Başkan Keleş'e Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement