İhsanoğlu: Allah, Ülkemize Huzur, İslam Dünyasına Barış Versin - Son Dakika
Güncel

İhsanoğlu: Allah, Ülkemize Huzur, İslam Dünyasına Barış Versin

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, "Allah'ın Rahman ve Rahim olan sıfatının bütün İslam âlemine ve tüm dünyaya şamil olmasını temenni ederim." dedi.

28.07.2014 08:36  Güncelleme: 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, "Allah, ülkemize huzur, İslam dünyasına barış versin. Allah'ın Rahman ve Rahim olan sıfatının bütün İslam âlemine ve tüm dünyaya şamil olmasını temenni ederim" dedi.

Türkiye'nin cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Ramazan Bayramı için şu mesajı verdi:

"Bu Ramazan'da cenabı Allahtan niyazım şudur: Ülkemize huzur, İslam dünyasına barış versin ve etrafımızdaki bu alevler sönsün. İster Filistin'de olsun, ister Suriye'de ve Irak'ta; ister Arap olsun, ister Türk olsun, ister Kürt olsun; ister Müslüman olsun ister başka dinden olsun; nerede olursa olsun, Somali'deki fakirler, Arakan'daki zavallı insanlar, hakları elinden alınmış insanların hepsine Cenab-ı Allah barış versin, huzur versin ve dünyamız bu felaketlerden, bu musibetlerden korunsun. Allah'ın aziz ismiyle, kahhar ismiyle, bize bu sıkıntıları yaşatanlara hitap ediyorum: Rahman ve Rahim olan sıfatının bütün İslam âlemini ve tüm dünyayı kapsamasını temenni ederim."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İhsanoğlu: Allah, Ülkemize Huzur, İslam Dünyasına Barış Versin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement