Hurma: "Hakan Arıkan Trabzonspor'da Kalmak İstiyor" - Son Dakika
Spor

Hurma: "Hakan Arıkan Trabzonspor'da Kalmak İstiyor"

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, M’Bia transferiyle iyi bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, kaleci Hakan Arıkan’ın ise takımda kalmak istediğini söyledi.

28.06.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, M'Bia transferiyle iyi bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, kaleci Hakan Arıkan'ın ise takımda kalmak istediğini söyledi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde mevcut başkan Yıldırım Demirören'i desteklemesi üzerine yaşanan gelişmelerin ardından kongre beklentisinin üst seviyeye çıktığı camiada, yönetim yeni sezon öncesi ilk yabancı transferini M'Bia ile gerçekleştirdi.

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, M'Bia transferini gerçekleştirerek iyi bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, "İyi bir futbolcu alırsanız o transfer kolay olmaz. Biz de iyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum. Trabzonspor büyük bir kulüp, adını andığı oyuncuyu mutlaka alır. Biz de büyük bir kulüp olarak adımızın anıldığı oyuncuyu almış olmanın sevincini yaşıyoruz. M'Bia umut ediyorum ki eski oynadığı takımlarda yakaladığı başarılı performansı Trabzonspor forması altında yaşayacaktır. Biz de ona o imkanı ve adaptasyon kolaylığını sağlayacak her türlü katkı ve desteği vereceğiz" dedi.

"HAKAN TRABZONSPOR'DA KALMAK İSTİYOR"

Hurma, kaleci Hakan Arıkan konusunda Kayserispor ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Hakan Arıkan konusunda Trabzonspor Kayserispor ile anlaştı. Hakan ile ilgili zaten bur sorun olmaz, o bizim kardeşimiz. Hiç bir koşulda bir problem yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Hakan Trabzonspor'da kalmak istediğini başkanımıza ve hocamıza söyledi. Onla ilgili bir sorunumuz olmaz" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hurma: 'Hakan Arıkan Trabzonspor'da Kalmak İstiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ferhat İpek: Hurma, Mehmet Topuz da BJK'yi istiyordu ama sen o zaman parayı veren alır demiştin. Hatırla, balık olma emi. 1 0 Yanıtla

Advertisement