Hoag, Takımın Oyunundan Memnun Değil - Son Dakika
Yerel

Hoag, Takımın Oyunundan Memnun Değil

Erkekler Voleybol 1. Lig'de Halkbank'ın ardından Fenerbahçe'ye de mağlup olan Arkas Spor'un antrenörü Glenn Hoag, "Ligdeki yerimiz garanti gibi ama takımın sahada kendisini göstermesi lazım" dedi.

22.02.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALİ KORKMAZ - Erkekler Voleybol 1. Lig'de Halkbank'ın ardından Fenerbahçe'ye de mağlup olan Arkas Spor'un antrenörü Glenn Hoag, "Ligdeki yerimiz garanti gibi ama takımın sahada kendisini göstermesi lazım" dedi.

Bu sezon mücadele ettiği CEV Erkekler Kupası 3. turunda Polonya'dan Zaksa'ya altın set sonunda mağlup olan Arkas Spor, ligdeki başarılı çizgisini de sürdüremedi. Ligde 10 haftayı kayıpsız geçtikten sonra geçen hafta lider Halbank deplasmanında 3-0'lık sonuçla mağlup olan mavi-beyazlı ekip dün de Fenerbahçe'ye 3-1 yenildi.

Bu yenilgilere rağmen 2. sıradaki yerini koruyan İzmir temsilcisi, normal sezonu Ziraat Bankası (D), Maliye Milli Piyango, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (D) ve Şahinbey Belediyesi maçlarıyla tamamlayacak.

Arkas Spor Antrenörü Glenn Hoag, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçına agresif başlayamadıklarını, iyi servis atamadıklarını ve paslarda da tereddütler yaşadıklarını söyledi.

İyi manşet de alamadıklarını kaydeden Hoag, daha sonra iyi oynamaya çalıştıklarını ancak blokta çok kötü olduklarını ifade etti.

Hoag, CEV Erkekler Kupası'nda Zaksa'ya elendikten sonra istedikleri performansı gösteremediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Takım agresif değil, liderlik sorunu problem yaratıyor takımda. Halbank maçında Mustafa'nın sakatlanması nedeniyle dün genç bir pasörle mücadele ettik ancak servis karşılamada bile agresif değiliz. Maça geç giriyoruz ve geç kalıyoruz. Ligdeki yerimiz garanti gibi ama takımın kendini göstermesi lazım bu maçlarda."

Süper Kupa çeyrek final rövanş maçında salı günü Şahinbey Belediyesi'ni konuk edeceklerini belirten Hoag, "Önemli bir maç, dörtlü finale gitmek için agresif olmamız lazım ama bu şekilde oynarsak çok zor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hoag, Takımın Oyunundan Memnun Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement