Havza'da 1,5 Milyon Kök Hint Kenevirinin Bulunması - Son Dakika
Yerel

Havza'da 1,5 Milyon Kök Hint Kenevirinin Bulunması

Havza ilçesinde 55 dönüm araziye ekili yaklaşık 1,5 milyon kök Hint kenevirinin bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

21.05.2015 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havza ilçesinde 55 dönüm araziye ekili yaklaşık 1,5 milyon kök Hint kenevirinin bulunmasına ilişkin  gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Samsun Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın İlçe Jandarma Komutanlığı ile yaptığı istihbarat çalışması sonucu Dereköy Mahallesi'nde yapılan aramada İ.E, M.T.M, M.S.G, G.Ö.G. gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerden İ.E. ve M.T.M, çıkarıldıkları nöbetçi  mahkemece tutuklanarak Vezirköprü Cezaevine gönderildi.  M.S.G. ve G.Ö.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay

Samsun Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın İlçe Jandarma Komutanlığı ile yaptığı istihbarat çalışması sonucu Dereköy Mahallesi kırsalında narkotik köpeklerin de yardımı ile arama yapılmıştı. Ekiplerin 4 ayrı tarlada 55 dönüm araziye ekili yaklaşık 1,5 milyon kök Hint keneviri belirlenmiş ve tarla sahibi İ.E'nin evinde yapılan aramada ise 1 tabanca ele geçirilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havza'da 1,5 Milyon Kök Hint Kenevirinin Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement