Hatso'dan İş Adamı Ölmez'e Plaket - Son Dakika
Yerel

Hatso'dan İş Adamı Ölmez'e Plaket

Hatso\'dan İş Adamı Ölmez\'e Plaket

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, il dışında değişik üniversitelerde eğitim gören öğrencilere katkıda bulunan iş adamı Burhan Ölmez’e plaket verdi.

02.04.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, il dışında değişik üniversitelerde eğitim gören öğrencilere katkıda bulunan iş adamı Burhan Ölmez'e plaket verdi.

Hayırseverliği ile bilinen ve dar gelirli aileler başta olmak üzere il dışında değişik üniversitelerde okuyan öğrencilere eğitim desteği veren Hakkarili iş adamı Burhan Ölmez plaketle ödüllendirildi. HATSO Başkanı Servet Taş, Meclis Başkanı Nazım Demir, genç iş adamı Burhan Ölmez ile HATSO'da bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler. Daha sonra Başkan Servet Taş tarafından iş adamı Burhan Ölmez'e eğitime katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Hakkari dışında farklı üniversitelerde eğitim gören Hakkarili öğrencilere yapmış olduğu katkılarından dolayı Ölmez'i kutladığını belirten Başkan Taş, "İl dışındaki zor şartlar altında üniversitede okuyan öğrencilerimiz var. Öğrencilere eğitim desteği veren iş adamları Sayın Burhan Ölmez, Hamdi Aktaş, Cahit Zeydanlı ve Mustafa Erdoğan'a odamız ve Hakkari halkı adına teşekkür ediyoruz. Diğer iş adamlarımızın da öğrencilere katkı sunmasını bekliyoruz" dedi.

Başkan Taş'tan plaketi alan iş adamı Burhan Ölmez ise, elinde geldiği kadar eğitimlerini sürdüren öğrencilere katkı sunmaya devam edeceğini belirterek, plaketten dolayı da teşekkür etti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatso'dan İş Adamı Ölmez'e Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement