Harran Üniversitesinde Bilim, Kültür Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Harran Üniversitesinde Bilim, Kültür Etkinlikleri

Harran Üniversitesinde Bilim, Kültür Etkinlikleri

Harran Üniversitesi'nde toplam dört gün sürecek Bilim, Kültür, Sanat ve Spor etkinlikleri dün başladı.

19.05.2015 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harran Üniversitesi Osmanbey yerleşkesinde, 18 Mayıs 2015 tarihinde merkezi kafeterya bahçesinde başlayan etkinliğin açılış törenine Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Şanlıurfa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necip Özgökçe, rektör yardımcıları, dekanlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

22 Mayıs 2015 tarihinde sona erecek olan bilim, kültür, sanat ve spor etkinlikleri, protokol üyeleri ve öğrencilerin, merkezi kafeterya önünden başlayıp, üniversite tören alanında sona eren kortej yürüyüşü ile başladı.

Tören alanında halk oyunları gösterisiyle devam eden bilim, kültür, sanat ve spor etkinliklerinde Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ile birlikte protokol üyeleri ve öğrenciler halay çekmesiyle devam ederken, etkinliklerde üniversite öğrenci kulüpleri aktif görev aldı.

Etkinliklere üniversite Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencilerinin Spor salonunda badminton turnuvaları renk kattı. Etkinlikler, saat 11.00'da başlayan öğrenciler arası yüzme yarışmaları ile devam ederken, merkezi kafeteryada görsel sanatlar kulübünün hazırladığı sergi açılışı ile devam etti. Serbest konulu sergi açılışını, üniversite rektör yardımcısı Prof. Dr. Şerafettin Çelik ve kulüp danışman hocaları yaptı. Sergiyi gezen Rektör Yardımcısı Çelik sergilenen resimler hakkında bilgi aldı. Hazırlanan sergi etkinliği hafta boyunca açık kalacak. Etkinlikler, tiyatro, skeç, stand up gösterileri basketbol ve voleybol final maçları ve kupa törenleri, Türk Halk Müziği dinletisi, söyleşiler, izcilik etkinliği ve tasavvuf musikisi ile devam edecek.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Harran Üniversitesinde Bilim, Kültür Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement