Halatla Çekilen Otomobil Motosikletle Çarpıştı: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Halatla Çekilen Otomobil Motosikletle Çarpıştı: 1 Ölü

Halatla Çekilen Otomobil Motosikletle Çarpıştı: 1 Ölü

İzmir'de, arızalandığı için halatla çekilen otomobil karşı şeride geçerek bir motosikletle çarptı. Motosiklet sürücüsü 53 yaşındaki Mehmet Erçetin hayatını kaybetti.

11.10.2015 17:13  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, halatla çekilen otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü 53 yaşındaki Mehmet Erçetin öldü. Çeken ve çekilen otomobilin sürücüleri ise gözaltına alındı.

ARIZALANAN ARACI İÇİN ARKADAŞINDAN YARDIM İSTEDİ

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında, Göçbeyli-Bergama Karayolu'nun Ayaskent merası yakınlarında meydana geldi. Ayaskent Mahallesi'nde oturan 25 yaşındaki Coşkun Günenç, arızalanan 35 F 7982 plakalı otomobili için iş arkadaşı 26 yaşındaki Mustafa Ali Kobak'tan yardım istedi.

OTOMOBİLİ HALATLA ÇEKMEYE KARAR VERDİLER

Günenç'in yardımına gelen Kobak da aracı çalıştıramayınca, iki arkadaş otomobili halatla çekmeye karar verdi. Arızalı aracın direksiyonuna Kobak, diğer otomobilin sürücü koltuğuna da Günenç geçti.

OTOMOBİL KARŞI ŞERİDE GEÇEREK MOTOSİKLETE ÇARPTI

İlçe merkezine halatla çekilerek götürülen ve elektrik aksamı çalışmadığı için silecekleri açılamayan otomobil, yağmurlu havada, karşı yöne geçip, Mehmet Erçetin'in yönetimindeki 35 VBU 52 plakalı motorsikletle çarpıştı. Kazaya karışan araçların sürücüleri, yere düşerek kanlar içinde kalan Erçetin için olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri, Erçetin'i ambulansla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Erçetin, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazanın ardından jandarma, Günenç ile ehliyetsiz olan arkadaşı Kobak'ı gözaltına aldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan; ölen Mehmet Erçetin'in Bergama Göçbeyli hattında minibüsü olduğu ve motosikletle Göçbeyli Mahallesi'ne gittiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halatla Çekilen Otomobil Motosikletle Çarpıştı: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement