Hacıosmanoğlu Sponsor Firmalarla Görüşmelerin Sürdüğünü Bildirdi - Son Dakika
Spor

Hacıosmanoğlu Sponsor Firmalarla Görüşmelerin Sürdüğünü Bildirdi

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Avrupa ekonomisine yön veren birçok firma ile sponsorluk görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.

13.10.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıomanoğlu, "Avrupa ekonomisine yön veren birçok firma ile sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyor" bilgisini verdi.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor dergisinin Ekim ayı sayısına verdiği röportajda, bordo mavili takımın vizyonu ve misyonu gereği mücadeleci, dürüst ve çalışkan bir anlayış ile yoluna devam ettiğine işaret etti.

Trabzonspor'u hak ettiği Avrupa seviyesine çıkarmak için çalışmalarının her yönde devam ettiğine dikkat çeken Hacıosmanoğlu, Avrupa'da elde edilen başarılı sonuçların, yurt dışında çoğu şirketin dikkatini çektiğinin altını çizdi.

"Zaman ilerledikçe skor tabelasında hanemize yazılmış 3 puanları da göreceğiz"

İbrahim Hacıosmanoğlu, Avrupa ekonomisine yön veren birçok firma ile sponsorluk görüşmelerinin devam ettiğini vurgulayarak sözlerini şu ifadeler eşliğinde sürdürdü:

"Kulübümüz, Avrupa'da aldığı başarılar ile ülke puanına hatırı sayılır bir katkı yaparak birçok uluslararası şirketin dikkatini çekti. Güvendiğimiz ve inandığımız teknik kadro ile oyuncuların sahada gösterecekleri performans bizleri ve taraftarlarımızı memnun edecek seviyede olmalıdır."

Her yeni yapılanmanın belirli bir zamana ihtiyacı olduğunu anlatan Hacıosmanoğlu, "Zaman ilerledikçe sahada kazanmak için var gücü ile mücadele eden futbolcuların yanı sıra skor tabelasında hanemize yazılmış 3 puanları da göreceğiz" ifadelerine yer verdi.

Spor 365

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hacıosmanoğlu Sponsor Firmalarla Görüşmelerin Sürdüğünü Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement