Hacıosmanoğlu Muhalefete Patladı Sizin Başkanınız Değilim - Son Dakika
Güncel

Hacıosmanoğlu Muhalefete Patladı Sizin Başkanınız Değilim

Hacıosmanoğlu Muhalefete Patladı Sizin Başkanınız Değilim

Trabzonspor'da olağan genel kurul öncesi özellikle gayrimenkul alımı konusunda istediği yetki nedeniyle muhalefetin eleştirdiği Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yanıtı sert oldu.

18.12.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da olağan genel kurul öncesi özellikle gayrimenkul alımı konusunda istediği yetki nedeniyle muhalefetin eleştirdiği Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yanıtı sert oldu. Toplantı yapan muhalefete seslenen Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un sahibi olan abileri var. 10 senedir mücadele ediyorum. Ben onların adamı olmadım. Trabzonspor'un adamıyım. Trabzonspor sevdalılarının hizmetkarıyım. Onların hiçbir zaman başkanı olmadım, olmayacağım dedi. Hacıosmanoğlu, Sadri Şener'i de sert şekilde eleştirdi, cevaplaması için iki soru sordu.

SATIN ALMA YETKİSİ İSTİYORUZ, SATMA DEĞİL

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, 1.5 senedir arkadaşlarımızla beraber Trabzonspor sevdalılarına hizmet etmeye çalışıyoruz. Doğrularımız, yanlışlarımız var. İş yapan doğru da yanlış da yapar. Yaklaşık 4 aydır hiç konuşmuyorum, konuşanlara cevap da vermiyorum. İşimizi Trabzonspor'un samimi sevdalılarına karşı layıkıyla yapmaya gayret ediyoruz. Cumartesi günü mali genel kurul var. Bir haftadır 7'nci madde heyecanı var insanlarda. Konuşacak başka bir şey bulamıyorlar. Trabzonspor'a bir şeyler katabilmek için mücadele veriyoruz. Mali genel kurulda Trabzonspor sevdalılarından satın alma yetkisi istiyoruz, satma yetkisi değil. Sadece satın almak yetkisi versinler. Trabzonspor'a bir şeyler satın alalım, katalım. Bizden önce nasıl satıldıysa, bizden sonra gelecek olanlar da satmak isterlerse üyeler yetki verir, satarlar. Biz satacak olanlara, satmaları için malzeme hazırlamak istiyoruz. Satın alma yetkisi istiyoruz dedi.

BİZİM DE SÖYLEYECEKLERİMİZ VAR

Eleştiriler karşısında üzüldüğünü de dile getiren Hacıosmanoğlu, İnsan üzülüyor. Konuşuyorsun, 'niye konuşuyor\

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hacıosmanoğlu Muhalefete Patladı Sizin Başkanınız Değilim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement