Güzelbahçe, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Güzelbahçe, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda Bayramlaştı

Güzelbahçe, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı\'nda Bayramlaştı

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, vatandaşlarla ve belediye personeliyle Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda bayramlaştı.

03.10.2014 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, vatandaşlarla ve belediye personeliyle Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda bayramlaştı.

Başkan İnce, bayramların birlik, beraberlik, dayanışma ve dargınların barıştığı günler olduğunu belirterek, "Ülkemizde barışın, birliğin ve dirliğin hakim olduğu, adaletin hakça dağıtıldığı bayramları görmek umuduyla herkesin bayramını kutluyorum. Paylaşmanın, dostluğun, kardeşliğin hüküm sürdüğü bayramlarda buluşmayı diliyorum. Bugün ülkemiz Ortadoğu'da bir savaşın eşiğine sürüklenmek isteniyor. Savaşların son bulduğu, barış içinde yaşayacağımız bir dünyada bayram kutlamak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımın ve çalışanlarımızın bayramını yürükten kutluyorum, aileleriyle, sevdikleriyle mutlu yarınlar diliyorum" dedi.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, belediye meclis üyeleri, STK'ların yöneticileri, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Şahin Kaya ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayram kutlamasında ziyaretçilere bilav üstü kavurma ve Payamlı köylülerinin ürettiği üzümlerden ikram edildi.

Başkan İnce, daha sonra Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'ndaki bayramlaşmaya katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzelbahçe, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement