Güzelbahçe'nin Gece Pazarı Yeniden Açıldı - Son Dakika
Yerel

Güzelbahçe'nin Gece Pazarı Yeniden Açıldı

Güzelbahçe\'nin Gece Pazarı Yeniden Açıldı

Güzelbahçe Gece Pazarı, Yalı Mahallesindeki vapur iskelesinin bulunduğu alanda açıldı.

09.06.2014 13:07  Güncelleme: 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzelbahçe Gece Pazarı Yalı Mahallesi'ndeki vapur iskelesinin bulunduğu alanda açıldı.

Yaz aylarında özellikle sahil merkezlerinde alışverişin gözde adresi haline gelen Gece Pazarı geleneği Güzelbahçe'de bu yıl da hayata geçirildi.

Güzelbahçe'nin Yalı Mahallesi'nde vapur iskelesinin bulunduğu meydanda açılan Gece Pazarı'nda 35'i kapalı 120'si açık olmak üzere 150'yi aşkın stant konuldu. Stantlarda, giysiden takıya, gıdadan çantaya kadar hemen her kesimin ihtiyaç duyduğu ürünler satışa sunuluyor.

Gece Pazarı'nın açılışında konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İzmir metropolünde denize girilebilecek en yakın sahile sahip olan Güzelbahçe'de halkın ihtiyaçlarına yanıt verecek olan Gece Pazarı'nı hizmete açtıklarını söyledi. İnce şöyle devam etti: "Güzelbahçelilerin katma değerinin Güzelbahçe esnafında kalması ve çevre ilçelerden de vatandaşlarımızın Güzelbahçe'ye gelerek alış veriş yapmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz Gece Pazarı'nda ayrıca ünlü yazarları, sanatçıları halkımızla buluşturacağız. Yaz boyunca Güzelbahçeli hemşerilerimizin ikinci adresi Gece Pazarı olacak" dedi.

İnce, tüm İzmirlileri, Güzelbehçe sahilindeki Gece Pazarı'na davet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzelbahçe'nin Gece Pazarı Yeniden Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement