Guild Wars 2 Tamamen Ücretsiz Oluyor - Son Dakika
Teknoloji

Guild Wars 2 Tamamen Ücretsiz Oluyor

Guild Wars 2 Tamamen Ücretsiz Oluyor

Bugün, Guild Wars 2 ile ilgili IGN büyük bir haberi ağzından kaçırdı.

28.08.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GW2 Kapak

Bugün, Guild Wars 2 ile ilgili IGN büyük bir haberi ağzından kaçırdı. Normalde Buy-to-Play (oynamak için satın al) sistemine sahip olan Guild Wars 2'nin, artık ücretsiz olacağı haberi ortaya çıktı. Haberi zamanından önce yayınlayan IGN, tabi ki haberi geri çekip tüm kanıtları ortadan kaldırmaya çalışsa da hepimizin bildiği gibi internete düşen bir şeyin çoğu zaman geri dönüşü olmuyor.

ArenaNet'in çok övündüğü ödeme sistemi Buy-to-Play'den neden vazgeçtiği şu an için belirsiz. En muhtemel sebep, GW2'nin de günümüzde en çok tutulan oyun türü "Oynaması Ücretsiz" sisteme geçerek daha fazla oyuncuya hitap etme düşüncesi olabilir.

Hemen geri çekilen haberde, sevilen MMORPG'ye eksikliği hissedilen raid'lerin de geleceği duyuruldu. Aslında bu GW2 için çok güzel bir haber. Bildiğiniz üzere oyunda sadece zindanlar var, bu durum da hardcore içerik eksikliğine neden oluyordu. GW2'de oyuncuları gerçekten zorlayacak raid'lerin üstesinden geldikten sonra, tatmin duygusu yaşatacak ödüllerin olması düşüncesi bile insanı mutlu ediyor.

Silinmesinden önce oyun severler tarafından kaydedilen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Guild Wars 2 Free-to-Play Duyurusu Fragmanı

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Guild Wars 2 Tamamen Ücretsiz Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement