Gso Nisan Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Gso Nisan Olağan Meclis Toplantısı

Gso Nisan Olağan Meclis Toplantısı

GSO Başkanı Konukoğlu: "Sanayi ürünlerinin Gaziantep ihracatındaki payı ocak şubat döneminde yüzde 93,3 oldu"

17.04.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, şehrin sanayi ürünleri ihracatındaki payının ilk çeyrekte yüzde 93,3 düzeyinde olduğunu bildirdi.

GSO'dan yapılan açıklamada, odanın nisan olağan meclis toplantısının Başkan Mustafa Topçuoğlu başkanlığında gerçekleştirildiği ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu, bu yılın ilk üç ayında, geçen yılın aynı dönemine göre ihracatın yüzde 8,5 artarak, 1 milyar 625 milyon dolar olduğunu belirtti.

Sanayi ürünlerinin Gaziantep ihracatındaki payının ilk çeyrekte önemli artış gösterdiğini ifade eden Konukoğlu, şöyle devam etti:

"Sanayi ürünlerinin Gaziantep ihracatındaki payı ocak-şubat döneminde yüzde 93,3 oldu, bu da sanayide başarılı bir kent olduğumuzun göstergesidir. Gaziantep, sanayi ve üretim üssüne dönüştü. Sanayide sigortalı çalışan ve bildirge veren iş yeri sayısında, elektrik ve doğalgaz tüketiminde de artış devam ediyor."

TRT 36. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nin bu yıl Gaziantep'te yapıldığını hatırlatan Konukoğlu, dünyanın dört bir yanından çocukların Gaziantep'e geldiğini, oda olarak şenliğin düzenlenmesinde üzerlerine düşen görevi yeri getirdiklerini kaydetti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gso Nisan Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement