Gonzalo Higuain, Ibiza'da Taraftarlarla Sokak Ortasında Kavga Etti - Son Dakika
Spor

Gonzalo Higuain, Ibiza'da Taraftarlarla Sokak Ortasında Kavga Etti

Napoli'de forma giyen Gonzalo Higuain, Ibiza'da tatil yaptığı sırada kendisini videoya alan taraftarlarla kavga etti, "Kafanızı koparırım." diye bağırdı.

23.07.2015 17:11  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arjantinli yıldız Gonzalo Higuain, Ibiza'da yaptığı tatil sırasında taraftarlarla sokak ortasında kavga etti.

Vatandaşı Ezequiel Lavezzi ile birlikte Copa Amerika'nın yorgunluğunu atan Napoli'nin golcüsü Gonzalo Higuain, Pacha isimli bir eğlence mekanının çıkışında kendisine laf atan taraftarlarla kapıştı.

"KAFANIZI KOPARIRIM"

İmza isteyen bir taraftarı kırmayan ancak arkadaşlarının kendisini videoya aldığını fark eden Higuain, bu duruma oldukça sinirlendi. Taraftarlardan videoyu silmesini isteyen ve görüntü alınmasını reddeden Higuain, talebinin reddedilmesi üzerine adeta çileden çıktı. Taraftarlara tehditler savuran Higuain, "Bir kez daha söylüyorum videoyu silin yoksa kafanızı koparırım." ifadelerini kullandı.

Taraftarlardan birinin "Git, bizimle uğraşma" demesi üzerine kavga için üzerlerine giden Higuain, "Bana ne yapacağımı söyleyemezsin." dedi. Çevredekilerin ve arkadaşlarının yardımıyla sakinleşen Higuain, ardından siyah bir minibüse bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

Gonzalo Higuain, Ibiza\'da Taraftarlarla Sokak Ortasında Kavga Etti

Son Dakika Spor Gonzalo Higuain, Ibiza'da Taraftarlarla Sokak Ortasında Kavga Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • &!: natonun düzenlediği yarışmalarda 4 kez ustune bordoberelıler kazanınca Nato yarışmayı birdaha yapmamak uzere kaldırdı nasıl bır ozel kuvvet oldugunu soz anlayın 2 0 Yanıtla
  • &!: natonun düzenlediği yarışmalarda 4 kez ustune bordoberelıler kazanınca Nato yarışmayı birdaha yapmamak uzere kaldırdı nasıl bır ozel kuvvet oldugunu soz anlayın 1 0 Yanıtla
  • yellow: Psikomanyak. 0 0 Yanıtla

Advertisement