Galatasaray, Telles'i PSG'ye Satıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Telles'i PSG'ye Satıyor

Galatasaray, Telles için PSG'nin 1 ay önce yaptığı teklifi yeniden gündeme aldı. Fransız kulübü, daha önce reddedilen bu parayı ödemeyi kabul ederse, Telles satılacak.

26.08.2015 09:40

Galatasaray yönetimi, Alex Telles için Paris Saint Germain'in 1 ay önce yaptığı 8 milyon Euro'luk teklifi yeniden gündeme aldı. Fransız kulübü, daha önce reddedilen bu parayı ödemeyi kabul ederse, Telles satılacak.

YÖNETİM SATMA KARARI ALDI

Avrupa'da transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılı kulüp, Brezilyalı futbolcusu Alex Telles ile yollarını her an ayırabilir. Yaklaşık 1 ay önce Telles için 8 milyon Euro teklif eden Paris Saint Germain'in önerisini reddeden Galatasaray yönetimi, karar değişikliğine gitti.

SICAK PARAYA İHTİYAÇ VAR

Aynı mevkide forma giyen Carole'un üstün performansı ve yeni transferler için mali kaynak arayan Galatasaray'ın sıcak para ihtiyacı, Telles için yapılan 8 milyon Euro'luk teklifin yeniden gözden geçirilmesini sağladı.

DAHA ÖNCE 12 MİLYON EURO İSTEMİŞLERDİ

Telles için daha önce 12 milyon Euro bonservis bedeli isteyen sarı kırmızılı yönetim, Paris Saint Germain 8 milyon Euro ödemeyi kabul ettiği taktirde, genç oyuncuyu satacak.
Galatasaray, 1992 doğumlu Alex Telles'i Ocak 2014'te 6 milyon 150 bin Euro'ya Brezilya'nın Gremio Kulübü'nden satın almıştı.

Kaynak: Hürriyet

Galatasaray, Telles\'i PSG\'ye Satıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Telles'i PSG'ye Satıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Robin Van Persie: Aklınız varsa hemen satın kadıköy derbisi yaklaşıyor Psg vazgeçer haberiniz olsun 1 12 Yanıtla
  • osman: satın satın xaten ilk dörde bile giremiycek gs bu cimri tanman ve dursunun yüzünden albayrak dönmeli!!!! 9 0 Yanıtla
  • tarsuslu: Satalım akhisardan oyuncu alalım nasılsa hamza hoca 2 hafta sonra istifa edecek 6 1 Yanıtla
  • emrecix: Sizin yapacaniz isin .. okadar kombine satildi .. okadar alacakli futbolcu gitti .. sampiyonlar ligi parasi geliyor.. reklam parasi gelecek .. forma parasi gelecek.. telesi satarsan sampiyonlar liginde nasil mucadele edecen her bolgenin iyibir alternetifi olacaken sat sen ne bulursan.. maden oyle aciklayin ozaman bilancoyu taraftar bilsin durumu... 6 0 Yanıtla
  • efekarli: Yalan haber cunku psg transfer yapti o kanada elde kaldi telles tursusunu kurun 1 4 Yanıtla
  • UyuyanMillet: ulan FB cl den elensin o para ibramı alıcaz diye yırtınıp durdunuz 6 senedir bjk fb nin cl parasını almıyor olsanız çoktan batmıştınız yazık size! 3 1 Yanıtla
  • taraftar: bana mazlumu getirin 3 0 Yanıtla
  • okan kol: sat 1 0 Yanıtla
  • asdf: 4 yıldızın getirecegi ugursuzlukların başlangıcı bunlar 0 1 Yanıtla

Advertisement