Galatasaray Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam ediyor.

16.08.2014 15:01  Güncelleme: 15:06

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam ediyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde bugün gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Sarı-kırmızılılar daha sonra ise kondisyon çalışmaları gerçekleştirdi.

Galatasaray bu sabah yaptığı antrenmanda taktik çalışmasının ardından bazı oyuncular duran top çalışması yaparken, sakatlığı bulunan Bruma tedavisinin ardından salonda ve sahada çalıştı. Dünkü antrenmanda sakatlanan Veysel Sarı da tedavisi sonrası salonda çalıştı.

Öte yandan bugün Koray Günter'in doğum günü olması sebebiyle sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik ekip, genç futbolcu için pasta kesti ardından yeni yaşını tebrik ettiler.

Yarın akşam RWS Bruxelles ile oynayacağı hazırlık maçı için bugün saat 16.00'da Belçika'nın Brüksel şehrine hareket edecek olan Prandelli ve öğrencilerinin kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:

"Fernando Muslera, Sinan Bolat, Alperen Uysal, Semih Kaya, Hakan Balta, Aurelien Chedjou, Koray Günter, Emre Can Coşkun, Alex Telles, Hamit Altıntop, Felipe Melo, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Furkan Özçal, Emre Çolak, Birhan Vatansever, Olcan Adın, Nordin Amrabat, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Burak Yılmaz."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement