Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu'yla Devam Edecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu'yla Devam Edecek

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu\'yla Devam Edecek

Galatasaray'ın yeni Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımı şampiyon yapan Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesini 3 yıl daha uzatıp ücretine zam yapacak.

27.05.2015 08:51  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, tarihe geçen hocasını bırakmayacak. Hem futbolcu, hem de teknik adam olarak Galatasaray Kulübü'nde şampiyonluk yaşayan tek isim olan Hamza Hamzaoğlu, yoluna sarı kırmızılı ekipte devam edecek.

ŞAMPİYONLUK GECESİNDE SÖZ KESİLDİ

Prandelli'nin gönderilmesi sonrası 6 aylık sözleşme yaparak Galatasaray'ın başına geçen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile şampiyonluk gecesi söz kesildi. Galatasaray'ın çiçeği burnunda başkanı Dursun Özbek, Ortaköy Feriye Lokantası'ndaki gecede Hamza Hamzaoğlu ile buluştu ve "Yola birlikte devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

3 YILLIK BİR ANLAŞMA

31 Mayıs 2015 tarihinde kontratı sona erecek olan Hamza Hamzaoğlu ile başkan Dursun Özbek, 3 Haziran'daki Türkiye Kupası finali sonrası sözleşme imzalayacak. Başkan Özbek, 4. yıldızın mimarı Hamza Hamzaoğlu ile tüm başkanlık süresini kapsayacak 3 yıllık bir anlaşma yapacak.

ÜCRETİNE DE ZAM YAPILACAK

Ayrıca sezon ortasında hiç para konuşmadan Galatasaray'a 'Evet' diyen ve meslektaşlarıyla kıyaslandığında 500 bin dolar gibi çok mütevazı bir rakam karşılığında imza atan Hamza Hamzaoğlu'nun ücretine de zam yapılacak.

"GALATASARAY BENİM AİLEM"

Yeni başkan Dursun Özbek'in, "Yola birlikte devam edip büyük başarılara koşalım" dediği Hamza Hamzaoğlu da, "Galatasaray benim ailem. Burada olmak bana sonsuz bir gurur veriyor" sözleriyle koşulsuz kalacağını ortaya koymuş oldu.

Kaynak: Hürriyet


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu'yla Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Meçhul: Fenerli olarak kalsın şampiyonlar liginde 5-6 yerler bizde güleriz hahaha 2 8 Yanıtla
  • mustafa: yok isterseniz bir tane de salakdeli bulun gelen gidenden 4 yesin 3 1 Yanıtla
  • Ali: Doğru bir karar...Yerli teknik direktör her zaman daha iyi bence... 3 1 Yanıtla
  • gs okan: Hamza hoca küme düşmeye oynayan takimlarda daha iyi olur 1 2 Yanıtla
  • şırnaklı: helal olsun başkan 2 1 Yanıtla
  • alahina kurban Galatasaray 4star: hocam adamin dibi dibi 3 0 Yanıtla
  • kek kalıbı: Konya maçı 5.dk melonun kırmızısı verilse bugün bunu konusuyor olmazdik.ayrica melo 13 adet kirmisi es geçilmiş.şimdi bekliyorlarki psv gelsin gruba da fark atalım.siz anderlecht ten fark yemiş takimsiniz unutmayinki bizim hakemler yok orada 1 2 Yanıtla
  • melih mert: ÇOK DOĞRU KARAR TEBRİKLER 2 0 Yanıtla
  • yakamoz: kesinlikle yetersiz bir hoca bana kızacak arkadaşlara sesleniyorum takım şampiyon olabilir ama 10 haftadır top oynamıyor bu hoca avrupada asla yeterli değil çok seviyorum bende hocayı ama bu herşey değil 1 1 Yanıtla
  • kek kalıbı: Konya maçı 5.dk melonun kırmızısı verilse bugün bunu konusuyor olmazdik.ayrica melo 13 adet kirmisi es geçilmiş.şimdi bekliyorlarki psv gelsin gruba da fark atalım.siz anderlecht ten fark yemiş takimsiniz unutmayinki bizim hakemler yok orada 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement