Galatasaray, Dany İçin Bonservis Bedeli İstemeyecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Dany İçin Bonservis Bedeli İstemeyecek

Galatasaray, Dany İçin Bonservis Bedeli İstemeyecek

Fransa Ligi ekiplerinden Evian, kaptanlığa yükselen Dany Nounkeu'nun bonservisini isterse Galatasaray para talep etmeyecek.

16.04.2015 20:29  Güncelleme: 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Kamerunlu savunma oyuncusu Dany Nounkeu için kararını verdi. Fransa Ligi ekiplerinden Evian'da aradığı bulan ve 8 maçlık performansıyla kaptanlık pazubandını koluna takan Dany, sezon sonunda kiralık kontratı biteceği için Galatasaray'a dönecek. Ancak Sarı-Kırmızılılar, Kamerunlu savunmacıyı istemiyor.

EVIAN İSTERSE BEDAVAYA GİDECEK

Dany'nin mevcut performansından memnun olan Evian kulübü, tecrübeli savunmacıyı renklerine bağlamak isterse, Galatasaray cephesi herhangi bir bonservis bedeli talebinde bulunmayacak.

Sarı-kırmızılı kulüp Kamerunlu stoperi 2012 yılında Gaziantepspor'dan 3.3 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Dany İçin Bonservis Bedeli İstemeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTEPLİ: Hadi ordan be abarttığınız kadar da kötü değil bu adam. . . Tamam hataları oluyordu ama Antepteyken kaç maç kurtardı ben bilirim. adamı iyi tanımadan laf üretmeyin burda. İstanbul takımları yiyip bitiriyo futbolcuları bi hata yaptımı en kötü adam o ve haftalarca onu konuşurlar bi de. adamda moral mi kalır. hata yapacağı yoksa da yapar. 7 0 Yanıtla
  • Adana01: Gs ucuz yırtmış ohh bee 1 3 Yanıtla

Advertisement