Flamengo, Eski Fenerbahçeli Andre Santos'u Kovdu - Son Dakika
Spor

Flamengo, Eski Fenerbahçeli Andre Santos'u Kovdu

Flamengo, Eski Fenerbahçeli Andre Santos\'u Kovdu

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen sol kanat oyuncusu Andre Dos Santos, kulübü Flamengo'dan kovuldu.

23.07.2014 08:51  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen kanat oyuncusu Andre Dos Santos, Brezilya Serie A Ligi'nde kulübü Flamengo’dan kovuldu.

ÖNCE DAYAK YEDİ SONRA KADRO DIŞI KALDI

Takımının Brezilya Ligi maçında Internacional’e 4-0 yenilmesinin ardından taraftarlarla tartışan ve darp edilen Santos kadro dışı bırakıldı. Flamenfo kulübü yıldız oyuncu ile devam eden sözleşmesini de feshettiğini duyurdu.

STADI TERK EDERKEN SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Brezilya'da yayın yapan Radyo Gaucho'nun duyurduğu olayda Flamengo takımında forma giyen 31 yaşındaki başarılı sol bek, Porto Alegre kentindeki Beira- Rio stadyumunu terk ederken bir taraftarın saldırısına maruz kaldı.

TEKNİK DİREKTÖRDEN SERT TEPKİ

Çok fazla detayın verilmediği olayda Andre Santos'un zarar görüp görmediği net olarak bilinmezken, Flamengo Teknik Direktörü Ney Franco, ''Bu saldırganın derhal tutuklanması lazım'' diyerek olaya sert tepki gösterdi.Flamengo Brezilya Serie A Ligi'nde 11 maçta topladığı 7 puanla son sırada bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Flamengo, Eski Fenerbahçeli Andre Santos'u Kovdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Zig_Zag: eee orda yok tabi aziz papaları gibi papaz. . . başkanınız maçlarda hakem odalarından çıkmayacak çakma stat eşkiyalığını yediremeyince oyuncu kulup neyse satın alacak şike yapacak zaten federasyon basın elinde sende topçuyum diye gezecen ortalarda şampiyon olduk yıldız taktık diye. . . 11 12 Yanıtla
    nazlı: Ne alakası var beyinsiz. Haberi okuyup bunumu anladın ? 0 0
  • PEHHHH: sevgili ZİG_ZAG kardeşim öncelikle şunu belirtmemde fayda var TÜRK toplumunda senin ve senin gibi düşünceler olduğu sürece benim şu an yazdığım gibi nafileden başka hiç bir şey değil olamzda sizler hala neyin peşindesiniz? SANTOS orda kadro dışı kalıyor konuyu şikeye bağlıyorsun bu nasıl bir anlayış nasıl bir yaklaşım nasıl bir art niyet ? sahi bişi dicem 2013-2014 sezonu nu haddimi aşarak söylemek istiyorum her şeye rağmen ŞİKE ŞİKE ŞAMPİYON FENER BAHÇE demekki şike nelere kadir çamur at hemen izi kalsın gerçektenn PEHHHHHHHHH. . . !! 6 5 Yanıtla
  • Krall: Zorunami gitti kazzz 1 4 Yanıtla

Advertisement