Filistin'e Dua İsrail'e Beddua - Son Dakika
Güncel

Filistin'e Dua İsrail'e Beddua

Filistin\'e Dua İsrail\'e Beddua

Günlerdir çocuk, yaşlı, kadın demeden Gazze’deki Filistinlileri katleden İsrail’e tepki dinmek bilmiyor.

25.07.2014 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günlerdir çocuk, yaşlı, kadın demeden Gazze'deki Filistinlileri katleden İsrail'e tepki dinmek bilmiyor. Manisa'da Memur-Sen'in öncülüğünde Hatuniye Camisinde kılınan cuma namazının ardından düzenlenen eylemde İsrail'e beddua edildi. Hatuniye Camisi bahçesinde gerçekleştirilen eyleme Genç Memur Sen, Manisa Gençlik Platformu, Manisa Sivil Dayanışma Platformu, İyilik-Der, Mana-Der ve İHH destek verdi. Yaklaşık yüz kişi, ellerinde Filistin bayraklarıyla Filistinli Müslümanların yanında olduklarını gösterirken, İsrail'e karşı acilen bir önlem alınması istendi.

Grup adına açıklamayı okuyan Manisa Sivil Dayanışma Platformu Dönem Sözcüsü Mesut Öner, "Terör devleti İsrail Ramazan ayında yeni bir kuşatma başlattı. Günlerdir sahur ve iftar vakti sivillere bomba yağdırıyor, küçük çocukları vuruyor, camiden çıkan insanlara kurşun yağdırıyor. Bu saldırılar sonucunda şuan yüzlerce şehidimiz ve binlerce yaralımız var. Katil İsrail'i kınıyor lanetliyoruz. Kahrolmasını gerektirecek her şeyi yaptığı için kahrolsun İsrail."

İsrail'in saldırıları karşısında birlikte hareket etmeyi başaramayan İslam ülkelerinin siyonistleri cesaretlendirdiğine dikkat çeken Öner, sözlerini şöyle tamamladı: "Filistin'de yaşanan vahşete, soykırıma seyirci kalmak hiçbir erdemli insana ve Müslüman'a yakışmaz. Allah için onurlu insanlara yakışanı yapıp bir an önce harekete geçmeliyiz. Filistinli kardeşlerimiz ayakta topyekun intifada. Mescid-i Aksa'nın muhafızları olmanın bedelini ödeyenlere selam olsun. Vakit Mescid-i Aksa ve Kudüs için ayağa kalkma vaktidir." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Filistin'e Dua İsrail'e Beddua - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement