Fikret Orman, Eto'o Dedikodularını Doğruladı - Son Dakika
Spor

Fikret Orman, Eto'o Dedikodularını Doğruladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaptığı görüşmelerle ilgili, "Yaptığım görüşmeleri hiç anlatmadım, her şey Beşiktaş'ın menfaati için." dedi.

24.04.2014 16:41  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, Samuel Eto'o konusunda ilginç bir görüntü verdi ve siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

GÖRÜŞMELERİ ANLATMADI

Lig TV'de yayınlanan özel röportajda muhabirin " Londra'ya gittiniz, Eto'o ile görüştünüz?" sorusuna gülerek cevap veren Orman, "Londra'ya yeni stadın menajerliğini yapacak firma ile görüşmek için gittik. Bazı maçlar izledik. Bazı görüşmeler de yaptık. Ben Fikret Orman olarak hiçbir zaman yaptığım görüşmeleri anlatmadım. Her şey Beşiktaş'ın menfaati için, inşallah da öyle olacak." dedi.

"FERNANDES GİDECEK"

Orman, "Fernandes ile Beşiktaş'ın işi bitmiştir. Kesinlikle devam etmeyeceğiz. Profesyonellik anlamında doğru işler yaptığını düşünmüyorum." diyerek Portekizli konusunda son noktayı koydu.

Fikret Orman, Eto\'o Dedikodularını Doğruladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fikret Orman, Eto'o Dedikodularını Doğruladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • fırtına cemal: ne etosu arkadaş adebayor u istoyoruzz 17 5 Yanıtla
  • Mete: Bu artıkları alarak tüm avrupayı türklere güldürüyorsunuz 17 2 Yanıtla
    beşiktaş: haklısın da mete eşşeğe binmeden ata binemezsin. 0 0
  • Hayırsever vatandaş: eto kesinlikle olmaz.. masraftan kaçınmak isteyen takım bitmiş okeye dönen bir forveti alıp turşu yapar bence 13 0 Yanıtla
  • Kadir bjk: Be Kardeşim sen önce futbolcularını terbiye et adam et sabahlara kadar o bar senin bu bar benim gez dolaş iç ondan sonra maça çık bizde başarı bekleyelim seba olsaydı değil Demirören bile bunları terbiye ederdi ey Fikret orman artık kendine gel lütfen saygımızı kazan 7 1 Yanıtla

Advertisement