Fethiyespor'un Hedefi İlk Yarıda 20 Puan Almak - Son Dakika
Spor

Fethiyespor'un Hedefi İlk Yarıda 20 Puan Almak

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Uysal: "Ligde ilk yarının bitimine iki hafta kaldı.

09.12.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor'un profesyonel futbol şube sorumlusu Okan Uysal, ligin ilk yarısının bitimine iki hafta kala hedefledikleri 20 puana ulaşmaya çalıştıklarını bildirdi.

Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Pendikspor deplasmanında 3-1 mağlup olduklarını belirterek, hafta sonu sahalarında oynayacakları Körfez İskenderunspor maçından 3 puan almak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Pendikspor maçına kazanma arzusu ile gittiklerini ifade eden Uysal, müsabakanın 25. dakikalarında penaltı düdüğü çalana kadar rakip takım ile başa baş mücadele sergilediklerini dile getirdi.

Uysal, penaltıdan yedikleri golün ardından bazı riskleri göze almak zorunda kaldıklarını, buna bağlı olarak da kalelerinde iki gol daha gördüklerini anlattı.

Her şeye rağmen Fethiyespor'u hak ettiği yere getireceklerini kaydeden Uysal, şöyle konuştu:

"Hafta sonu sahamızda oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladık. Ligde ilk yarının bitimine iki hafta kaldı. Hedeflediğimiz 20 puana ulaşmaya çalışacağız. Son iki maçta bu puana erişmemiz zor değil. Önce evimizde oynayacağımız Körfez İskenderunspor maçı, ardından da deplasmanda oynayacağımız Bayrampaşa maçından puan çıkardığımız taktirde hedefimize ulaşmış oluruz."

Uysal, takımda Serkan Şahin ve Tunay Acar'ın sakatlığının devam ettiğini sözlerine ekledi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fethiyespor'un Hedefi İlk Yarıda 20 Puan Almak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement