Fenerbahçe'nin Hollandalı Yıldızı Kuyt Ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Hollandalı Yıldızı Kuyt Ayrılıyor

Olaylı derbi sonrası Fenerbahçe camiasının konuştuğu iki isim Emenike ve Emre ancak bir başka yıldız sessiz sedasız bir vedaya hazırlanıyor.

27.03.2015 14:32  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş derbisi sonrası Fenerbahçe camiasında Emenike ve Emre isimleri zikredilirken Hollandalı yıldız Dirk Kuyt veda edip Feyenoord'la anlaşmaya hazırlanıyor.

SEZON SONUNDA TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK

Fenerbahçe'de sezon sonunda ciddi bir revizyon söz konusu. Takımın başta Pierre Webo olmak üzere Egemen Korkmaz, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Dirk Kuyt gibi yaşı ilerlemiş oyunculara sahip olması, operasyonu zorunlu kılıyor. Şampiyon olup, hem 4. yıldızı takma hem de direkt Şampiyonlar Ligi'ne gidip 20 milyon Euro'luk bir gelir elde etme hesapları yapan Sarı-Lacivertliler, mali yapıyı da yeniden gözden geçirmeyi planlıyor.

YENİ YAPTIRIM UYGULAMALARI YOLDA

Türk futbolunun yaşadığı mali krizden etkilenmemek için adımları kararlı atmayı planlayan yönetimin de ciddi tedbirler alması muhtemel. Bu tedbirlerden biri de futbolculara ödenen ciddi ücretler. Geçmiş yıllardaki yüksek rakamlı sözleşmelere veda etmeyi planlayan Aziz Yıldırım ve ekibinin, kadrodaki maliyeti yüksek oyuncularla ilgili yaptırımlar uygulaması da güçlü bir ihtimal.

İLK ETKİLENECEK İSİM KUYT

Bu tedbirlerden nasibini alması beklenen ilk isim ise Dirk Kuyt. Liverpool'dan sadece 1 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle transfer edilen Hollandalı yıldızın, henüz yeni bir teklif almadığı için yeni bir adres arayışında olduğu biliniyor. Yönetimin, prensip kararı aldığı ve sezon sonu gelmeden hiçbir yıldızla masaya oturmayacağı biliniyor. Ancak Kuyt'la pazarlıklar başlasa bile sözleşmesinin mevcut kontratındaki şartlarla yenilenmesine imkansız gözüyle bakılıyor.

FEYENOORD'A YEŞİL IŞIK YAKTI

Fenerbahçe'de oynamaktan ve Türkiye'de yaşamaktan çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Hollandalı futbolcunun, yönetimin tavrını göz önünde bulundurarak eski kulübü Feyenoord'a yeşil ışık yaktığı biliniyor. Bu şartlarda sezon bitiminde Fenerbahçe-Dirk Kuyt ayrılığı da kaçınılmaz görünüyor.

Fenerbahçe\'nin Hollandalı Yıldızı Kuyt Ayrılıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Hollandalı Yıldızı Kuyt Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • mertbaba: gitsin abi gitsin ben bunu izlerken futboldan utanıyorum böyle bi yeteneksiz nasıl liverpoolda oynamıs adamın koşmaya mecali yok stoch geliyo seneye hemen gitsin 5 3 Yanıtla
  • Emrah arı: Mehmet Topal mı yaşlı? İlk önce doğru haber yapın. 7 0 Yanıtla
  • Alp alparslan : Cinconlar careyi fenerin kapatilmasinda buldu onlarda artik kabullendiler gelenegin bozulmayacagina 5 2 Yanıtla
  • Ü.k: Fbyi kaldıracaklarda ezik gs ye kim koyacak 1 5 Yanıtla
  • Sadi başkan: Defolsun,aldıkları paraların haddi hesabı yok.bir maç seyir zevki yok. 1 4 Yanıtla
  • mtn: Cinayetler, tecavuzler, kazalar, yolsuzluklar, yoksulluk, işsizlik almis başını gidiyor. . . memleket de elden gidiyor. . . sizi de böyle boş şeylerle oyaliyorlar. . . bugün insanlik icin, vatan millet icin, allah icin ne yapiyoruz???? Metin Yazar 5 0 Yanıtla
  • Vdtgng: FB renkdaşım katılıyorum cincon olmazsa biz ne yaparız 3 2 Yanıtla
  • Seko-fb-: Emre ve egemen Türkiye'nin en sağlam oyuncuları başkan artık adam gibi kararlar al yeter 3 1 Yanıtla
  • KEMAHLI 24: Kayt hakkinda konusan beyinden ozurlu bazi gerizekalilar siz futboldan nese anlarsinz 2 0 Yanıtla

Advertisement