Fenerbahçe: 6 Ay Daha Bekler Adriano'yu Bedavaya Alırız - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe: 6 Ay Daha Bekler Adriano'yu Bedavaya Alırız

Fenerbahçe: 6 Ay Daha Bekler Adriano\'yu Bedavaya Alırız

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'in Luiz Adriano için belirlediği yüksek bonservisi ödememek için rest çekti, "Gerekirse 6 ay daha bekler, bedava alırız." dedi.

28.06.2015 12:29  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Forvet çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Yönetimi, Luiz Adriano'dan ümidini kesmedi. Shakhtar Donetsk, Brezilyalı golcünün bonservisi için Al Ahli Kulübü ile anlaşmasına rağmen transferde sonuçlanan bir durumun olmaması sarı-lacivertlileri sevindirdi.

Adriano'ya Çin'den de ciddi tekliflerin geldiği, hatta Fenerbahçe'nin verdiği rakamların çok üzerine çıkıldığı ancak buna rağmen Brezilyalı yıldızın futbol hayatını Avrupa'da devam ettirmek istemesi nedeniyle herkesi geri çevirdiği öğrenildi.

"BİZİ İSTİYOR"

Shakhtar Donetsk Kulübü sözleşmesinin bitmesine altı ay olan Adriano'yu en iyi ücreti veren bir kulübe göndermek isterken, Brezilyalı'nın kararlı tutumu Fenerbahçe'nin elini güçlendirdi. Ukrayna ekibinin talep ettiği astronomik rakamları ödemeyi düşünmeyen sarı-lacivertli yöneticiler, "Adriano bize gelmek istiyor. 6 ay daha bekler, gerekirse futbolcuyu bonservis ödemeden alırız" ifadelerini kullandılar.

Son Dakika Spor Fenerbahçe: 6 Ay Daha Bekler Adriano'yu Bedavaya Alırız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Bjk: Haber yaparken okadar abartiyorsunuzki neymis fenerbahce resti cekmis laa kim takar feneri halla halla 3 6 Yanıtla
  • Vatandass: Hahaha gerekirse 10 yil daha bekleriz emekli olunca aliriz daha ucuza gelir hahaah ?????? 3 4 Yanıtla
  • :(: Ulan bedava sirke alinmiyor sen ne diyorsun baskan....bu Transfer benim gözümde kesin olarak yatdi....bunlar yine bir is beceremiyecekler beceriksizler 4 2 Yanıtla
  • anti k-malist: vay be rest cekmis he. peeehhhh 1 2 Yanıtla

Advertisement