FBI, Tarihinin En Büyük Hacker Şokunu Yaşadı! 22 Bin Ajan Deşifre Oldu - Son Dakika
Güncel

FBI, Tarihinin En Büyük Hacker Şokunu Yaşadı! 22 Bin Ajan Deşifre Oldu

ABD Soruşturma Bürosu FBI, hacker şoku yaşadı. Bilgisayar korsanları, 22 bin ajanın bilgilerini sızdırdı. FBI Başkanı James Comey, zor durumda.

11.02.2016 10:08  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Federal Soruşturma Bürosu FBI, tarihinin en büyük hacker şokunu yaşadı. FBI çalışanı 22 bin 175 kişinin kimlik bilgileri, kurumda hangi pozisyonda görev yaptıkları ve iletişim bilgileri internete sızdırıldı.

22 BİN KİŞİNİN BİLGİLERİ YAYINLANDI

"Yaşasın Filistin", "Yaşasın Gazze" ve "#ÖzgürFilistin" notlarıyla 22 bin 175 FBI çalışanının kimlik bilgileri yayınlandı. Listede, kamuya açık olmayan telefon numaraları, ev adresleri, çocuklarının isimleri ve unvan gibi bilgiler yer aldı. Bin 797 özel ajanın ve bir özel tim direktör yardımcısının da bilgilerinin sızdırılması, FBI'ı kırmızı alarma geçirdi.

BAŞKAN ZOR DURUMDA

Hackerlardan biri, belgelere Adalet Bakanlığı'nın sitesi üzerinden ulaştıklarını belirtti. FBI belgelerini sızdıran grup, bir gün önce de 9 bin 355 hükümet görevlisinin kimlik bilgilerini internette yayınlamıştı. Büyük şaşkınlık yaşayan FBI Başkanı James Comey, sızdırılan liste nedeniyle ABD İçişleri Bakanlığı'na davet edildi. (Kaynak: Takvim)

FBI, Tarihinin En Büyük Hacker Şokunu Yaşadı! 22 Bin Ajan Deşifre Oldu

Son Dakika Güncel FBI, Tarihinin En Büyük Hacker Şokunu Yaşadı! 22 Bin Ajan Deşifre Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Şavrole Orhan: Takvimin haberleri çoğu zaman feyk çıkar. 7 2 Yanıtla

Advertisement