Eskişehir PTT Başmüdürlüğü ile Selçuklu Belediye Başkanlığı'ndan Taşınmaz Satışı - Son Dakika
Ekonomi

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü ile Selçuklu Belediye Başkanlığı'ndan Taşınmaz Satışı

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü ile Selçuklu Belediye Başkanlığı 3 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle yapacak.

11.04.2014 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü ile Selçuklu Belediye Başkanlığı 3 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle yapacak. İhale 6 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Taşınmaz satışlarıyla ilgili ilanlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Kütahya PTT Başmüdürlüğünün mülkiyetinde Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi, Tunçbilek beldesinde bulunan avlulu kargir yapıdan oluşan bir taşınmazın satışın kapalı teklif usulüyle satışa çıkardı. İhale Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Odunpazarı-Eskişehir adresinde olacak. İhale konusu taşınmaza ait ihale şartnamesi Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik İşler Müdürlüğü 123 nolu odada çalışma saatleri içerisinde incelenebilecek veya ücretsiz olarak temin edilebilecek. İsteklilerin en geç ihale günü 6 Mayıs 2014 tarihinde saat 10.30'a kadar Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik İşler Müdürlüğü 123 nolu odaya teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü olarak posta vasıtasıyla gönderilmesi gerekecek. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 90 gün olacak. Taşınmaz satışı ile ilgili ihale 6 Mayıs 2014 Salı günü saat 10.30'da Eskişehir PTT Başmüdürlüğü 2. Kat Toplantı Salonunda yapılacak. Taşınmaz malın tahmin edilen bedeli 125 bin TL olacak, geçici teminat miktarı 7 bin 500 TL olacak. Satıştan doğacak giderler (satış işlemleri ve bu işlemler sırasında düzenlenen belgeler ile her çeşit vergi, resim, harç diğer mali yükümlülükler) alıcıya ait olacak.

-SELÇUKLU'DA TAŞINMAZ SATILACAK-

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya'nın Selçuklu İlçesi'nin Sille Mahallesinde yer alan 2 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle yapacak. Taşınmaz için gerekli toplam muhammen bedel 5 milyon 500 bin TL olacak. Geçici teminat bedeli ise 165 bin TL olarak belirlendi.

İhale 24 Nisan 2014 Perşembe günü saat 15.00'de Belediye'nin Encümen Salonunda yapılacak. İhaleyi yapıp yapmamak serbest olacak. Teklif mektubu, bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılacak. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenecek. Bu zarf geçici teminata ait alındı veya banka teminat mektubu ve istenilen diğer belgelerle birlikte ikinci bir zarfa konularak kapatılacak. Dış zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılacak. İhaleye katılacak kişilerin ihale evraklarını en geç 24 Nisan 2014 günü saat 12.30'a kadar Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Eskişehir PTT Başmüdürlüğü ile Selçuklu Belediye Başkanlığı'ndan Taşınmaz Satışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement